Bagels and BeansTerug naar het overzicht

Heerlijke bagels op allerlei manieren, tijdens het ontbijt of de lunch, kom genieten!
Bagels & Beans Amersfoort ligt op de hoek van de Arnhemsestraat en de Stadsring, in een karakteristiek hoekpand met veel licht en een in de zomer zonrijk terras. Deze vestiging wordt gerund door Maria en Gijs. Je kunt er elke dag terecht voor de lekkerste koffies, sappen en bagels.
Voor de kinderen zijn er heerlijke bagels met banaan en chocola maar bijna alles kan erop!

Doordeweeks zijn ze vanaf 8:29 uur geopend. En ze zijn ook op zondag open! Of je nu liever rustig je krant leest, of gezellig wilt lunchen, het kan er allemaal. Het bagelteam staat elke dag voor je klaar.

Bestellen:
Alles wat op de menukaart staat, kan je ook online bestellen! Plaats je bestelling, en haal je bagels op bij de dichtstbijzijnde Bagels & Beans. Dit scheelt niet alleen tijd, maar is ook nog eens extra voordelig. Op bestellingen die voor 10 uur geplaatst zijn, geven zij maar liefst 10% korting!

Bagels and Beans

Arnhemsestraat 33
3811 LG Amersfoort
Openingstijden Maandag t/m Vrijdag: 8.29 uur tot 7.32 uur
Zaterdag en Zondag: 10.02 uur tot 16.58 uur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Een frisse start!

Een frisse start!

Het schooljaar is weer begonnen. Na de vakantie een frisse start maken en wellicht iets nieuws uitproberen? In de categorie clubjes vind je een heleboel verschillende sportclubs, verenigingen en leuke workshops voor kinderen.

Naar het aanbod