Uit eten bij Blik & BurgersTerug naar het overzicht

Lekker uit eten bij Blik & Burgers terwijl de kinderen spelen in de toffe speeltuin!
Het is altijd genieten: zelf heerlijk tafelen als je kinderen zich ook vermaken. En nee, daarvoor hoef je zelf geen concessies te doen, dat kan in een heerlijk restaurant in Zeist! 

Vanaf het mooie Slot Zeist loop je via het groene Filosofenlaantje zo naar Blik & Burgers. De naam is afgeleid van de skeeler- en ijsbaan Blikkenburg die direct naast de speeltuin te vinden is.

Blik & Burgers is lekker ruim opgezet. Het leuke aan de speeltuin is dat ie voor meerdere leeftijden geschikt is. De kleinere kinderen vermaken zich heel goed in de zandbak, met de houten klimtoestellen en natuurlijk de schommels. Voor de iets oudere kinderen is de in het gras ingebouwde trampoline een groot feest. Ook is de grote skeelerbaan (Blikkenburg) heel leuk voor kinderen die al kunnen skeeleren of dat willen leren. Een hele mooie, gladde baan die heerlijk rolt! Achter deze baan ligt nog een skatepark voor de echte durfals.

Eten & drinken
De kaart biedt volop keuze, van lekkere drankjes tot heerlijke hapjes! Voor kinderen is er ook veel keuze; van fruit, groentefrietjes en gesmeerde bammetjes tot een bikkellunch. Op de lunchkaart staan ook heerlijke broodjes, carpaccio en onweerstaanbare flammkuchen. In het weekend kun je hier zelfs 's avonds een hapje eten. Ideaal, een speeltuin waar de kinderen zich goed kunnen uitleven en waar zowel voor de ouders als de kinderen ook lekker eten op de kaart staat! Bij minder mooi weer is er ook voldoende ruimte om lekker binnen te zitten (in de winter zelfs mét houtkachel).

Klik voor meer info over dit heerlijke plekje in Zeist door naar de site van Blik & Burgers via de roze button!

Blik & Burgers

Filosofenlaantje 9
3703 DZ Zeist
Openingstijden Dagelijks geopend. Klik voor de actuele openingstijden van Blik & Burgers in Zeist door naar de site via de roze button. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ontdek de leukste tips!

Ontdek de leukste tips!

Binnenkort is het voorjaarsvakantie. Heerlijk een paar dagen vrij en veel leuke dingen doen met de kids in regio Amersfoort & Gelderse Vallei! Wil jij als eerste op de hoogte blijven van al die leuke tips? Schrijf je dan nu in.

Tips & Inspiratie