icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Boerderij Het GagelgatTerug naar het overzicht

Op Boerderij Het Gagelgat in Soest kun je het boerenleven van rond 1900 beleven.
Boerderij Het Gagelgat is een gerestaureerd rijksmonument uit 1712 dat geheel is omgebouwd tot een 19eeuwse boerderij met open erf. Behalve dat je er als kind heerlijk kunt spelen en rondrennen, is het ook spannend gemaakt om het boerenleven rond 1900 te beleven.

In de boerderij zijn op tal van plekken interactieve elementen waar kinderen kunnen zien hoe vroeger groente verbouwd werd, een verhaal over vergeten groenten kunnen horen, virtueel bij de boer aan tafel kunnen etc.

Er is een speciale kinderroute door de boerderij die allerlei leuke wetenswaardigheden vertelt op een aantrekkelijke manier voor de kids. Geschikt voor kinderen van 5 tot en met 14 jaar.

Op Het Gagelgat is ook een winkeltje waar je allerlei leuke kleinigheidjes en paardenkadootjes kunt kopen. Je kunt hier ook je kinderfeestje vieren.

Meer educatieve kinderuitjes vind je op Kidsproof.nl

Boerderij Het Gagelgat

Birkstraat 107
3768 HD Soest
Openingstijden Boerderij Het Gagelgat is 7 dagen per week geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kom verkleden of doe mee met een workshop!

Kom verkleden of doe mee met een workshop!

Bezoek deze zomer Museum Flehite en ontdek de geschiedenis van Amersfoort! In het Depot Junior mag je van alles aanraken en uitproberen, er is een verkleedkist en in de zomervakantie zijn er creatieve kinderworkshops.

Dat wil je niet missen!