• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

De KopermolenTerug naar het overzicht

Heerlijke boerenstreekproducten koop je hier! Of rust uit op het boerenbuitenterras.
De landwinkel en kaasboerderij is gelegen aan de Barneveldsebeek in Stoutenburg (tussen Leusden en Amersfoort). Sinds 1990 maken boer Martin en boerin Marieke van Klooster de lekkerste zuivel en kaas op een ambachtelijke wijze. 

In de winkel is veel lekkers te vinden. Naast de soorten kaas van jong tot overjarig, koop je hier ook kruidenkazen. Van te voren eerst proeven is uiteraard mogelijk! Andere zuivelproducten als melk, yoghurt en kwark koop je hier ook.

Maar het assortiment is nog groter! Doordat andere boerderijen in de omgeving hier ook hun spullen verkopen, vind je hier streekproducten, wijnen en bijvoorbeeld broodmeel voor de broodbakmachine!

Even uitrusten op het terras doe je met een lekker kopje thee, koffie of een sapje. En in de zomermaanden is er zelfs boerenroomijs te verkrijgen! Bekijk alle mogelijkheden op de website. Klik hieronder door via de link!

Tip: alle leuke én kindvriendelijke restaurants vind je in ons overzicht bij Uit eten!

De Kopermolen

Hessenweg 2
3835 PJ Stoutenburg
Openingstijden Maandag: 13 - 18 uur.
Dinsdag tot en met vrijdag 9 - 18 uur.
Zaterdag 9 - 17 uur.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Stoer zomeruitje

Stoer zomeruitje

In de zomer vind je stoere activiteiten voor kids bij het Nationaal Militair Museum: test je soldatenskills, scheur rond in een minitank, stel vragen aan een veteraan, leef je uit in speelwereld Xplore en ontdek de nieuwe Chinook.

Ga mee op avontuur!