De KopermolenTerug naar het overzicht

Heerlijke boerenstreekproducten koop je hier! Of rust uit op het boerenbuitenterras.
De landwinkel en kaasboerderij is gelegen aan de Barneveldsebeek in Stoutenburg (tussen Leusden en Amersfoort). Sinds 1990 maken boer Martin en boerin Marieke van Klooster de lekkerste zuivel en kaas op een ambachtelijke wijze. 

In de winkel is veel lekkers te vinden. Naast de soorten kaas van jong tot overjarig, koop je hier ook kruidenkazen. Van te voren eerst proeven is uiteraard mogelijk! Andere zuivelproducten als melk, yoghurt en kwark koop je hier ook.

Maar het assortiment is nog groter! Doordat andere boerderijen in de omgeving hier ook hun spullen verkopen, vind je hier streekproducten, wijnen en bijvoorbeeld broodmeel voor de broodbakmachine!

Even uitrusten op het terras doe je met een lekker kopje thee, koffie of een sapje. En in de zomermaanden is er zelfs boerenroomijs te verkrijgen! Bekijk alle mogelijkheden op de website. Klik hieronder door via de link!

Tip: alle leuke én kindvriendelijke restaurants vind je in ons overzicht bij Uit eten!

De Kopermolen

Hessenweg 2
3835 PJ Stoutenburg
Openingstijden Maandag: 13 - 18 uur.
Dinsdag tot en met vrijdag 9 - 18 uur.
Zaterdag 9 - 17 uur.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestje in het museum

Kinderfeestje in het museum

Vier je kinderfeestje in Het Mondriaanhuis. De kids gaan eerst het museum verkennen en komen van alles te weten over Piet Mondriaan. Daarna worden ze zelf kunstenaar en gaan aan de slag in het doe-het-zelf atelier.

Dat wil ik!