Eemlandhoeve ProeflokaalTerug naar het overzicht

In het proeflokaal van de Eemlandhoeve in Bunschoten kun je allerlei lekkere, verse producten vinden!

In het Proeflokaal van de Eemlandhoeve gebruiken ze zoveel mogelijk producten van het eigen erf en boeren uit de omgeving. Neem plaats op het overdekte terras, kies een picknicktafel op de spelwieide of leg een kleedje neer op één van de rustige genietplekjes.

De producten waarmee in het proeflokaal wordt gewerkt, worden zorgvuldig uitgekozen op basis van kwaliteit en duurzaamheid. Ook proberen ze zo min mogelijk te verspillen. Het menu beweegt met de seizoenen mee, waardoor er ieder seizoen weer iets anders lekkers op het menu staat. 

Kinderen kunnen heerlijk spelen op het erf of in de speelwijde. Zo staan er diverse skelters of kunnen ze op ontdekkingstocht

Voor meer informatie over het proeflokaal, klik je op de roze button. 

Iets te vieren? Kijk dan ook eens op onze kinderfeestjespagina!

Eemlandhoeve

Bisschopsweg 5b
3752 LK Bunschoten
Openingstijden Kijk voor de actuele openingstijden op de website via de roze button. Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste thema- en speelparken in Nederland

De leukste thema- en speelparken in Nederland

Roetsjen in een achtbaan, oog in oog staan met loslopende apen of wandelen door een blotevoetenpark. Ze zijn er de hele dag zoet: een dagje in een attractie-, thema-, speel- of dierenpark. Kinderen (en wij stiekem ook) zijn er gek op.

Daar wil je naartoe!