Grandcafe Fiji AmersfoortTerug naar het overzicht

Bij Grandcafé Fiji letten ze ook op de kleintjes. Elke dag staat er divers kinderspeelgoed klaar.
Alle dagen: Kinderpret! Bij Fiji letten ze ook op de kleintjes! Elke dag staat er divers kinderspeelgoed klaar zodat ook de allerkleinsten zich kunnen vermaken.

In het ruim opgezette grandcafé is er genoeg ruimte voor je kinderwagen en mogen de kindjes gratis en verantwoord snoepen van o.a. rozijntjes, ontbijtkoek, enz. Ook schenken ze gratis een glaasje limonade in.

Ouders hebben zo tijd om ook zelf even te ontspannen en een leuke tijd te hebben samen met hun kindje. Drink een kop koffie of thee, een frisje, of eet een broodje terwijl de kids zich prima vermaken!

Natuurlijk heeft Fiji ook gedacht aan de mogelijkheid om je kindje te verschonen en je flesje melk of potje wordt moeiteloos opgewarmd!

Elke woensdagmiddag is er kinderdisco in Fiji met Carolijntje Konijntje! Van 15.30 tot 16.30 uur kunnen de kids lekker swingen op vrolijke muziek.

Meer kindvriendelijke cafés en restaurants vind je op Kidsproof.nl!

Grandcafé Fiji Amersfoort

Hof 15-16
3811 CJ Amersfoort
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Een frisse start!

Een frisse start!

Het schooljaar is weer begonnen. Na de vakantie een frisse start maken en wellicht iets nieuws uitproberen? In de categorie clubjes vind je een heleboel verschillende sportclubs, verenigingen en leuke workshops voor kinderen.

Naar het aanbod