Hey! PannenkoekTerug naar het overzicht

Hey!Pannenkoek is een gezellige pannenkoekboerderij in oude stijl en met een frisse inrichting.
Gebouwd in oude stijl, maar met een frisse inrichting en een knipoog naar vroeger, staat Hey! Pannenkoek helemaal op haar plek in de moderne wijk.

Door het ruime terras omgeven door weilanden van naastgelegen zorgboerderij De Brinkhorst waan je je echt op het boerenland.

En ook voor kinderen is er genoeg te doen. Ze kunnen een bezoekje brengen aan de kinderboerderij en zowel binnen als buiten zijn er voldoende speelmogelijkheden om ook de kleinste gasten een gezellig uitje te bezorgen.

Je kunt in HEY!Pannenkoek dagelijks terecht voor de lekkerste pannenkoeken, die op ambachtelijke wijze worden gebakken in de open keuken. Leuk voor de kinderen om te zien!
 
Naast de pannenkoekenkaart biedt Hey! Pannenkoek ook een heerlijke lunch aan met onder andere verse broodjes en huisgemaakte soep.

Meer tips voor uit eten met kinderen vind je op Kidsproof.nl

Hey!Pannenkoek

Zijpenberg 22
3825 DM Amersfoort
Openingstijden Maandag, dinsdag en donderdag van 15.00 tot 20.00 uur.
Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11.30 uur tot 20.00 uur.

Tijdens de schoolvakanties opent de keuken dagelijks om 11.30 uur.

Reserveren kan alleen telefonisch.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Een frisse start!

Een frisse start!

Het schooljaar is weer begonnen. Na de vakantie een frisse start maken en wellicht iets nieuws uitproberen? In de categorie clubjes vind je een heleboel verschillende sportclubs, verenigingen en leuke workshops voor kinderen.

Naar het aanbod