Juffrouw JacobaTerug naar het overzicht

Heerlijk eten, gezelligheid en stoere kitsch, dat is wat je kan verwachten bij Juffrouw Jacoba.
Heb jij ooit een teckeltje met een crêperie gezien? In Amersfoort is er een!

Of nou ja, eigenlijk hebben de baasjes van Juffrouw Jacoba de crêperie, want met die kleine teckelpootjes wordt crepes, galettes, croques en wentelteefjes bakken wat lastig. Maar de kleine teckel houdt met haar snoetige snuit goed toezicht en begroet met haar wiebelstaart iedereen die binnen komt.

In december 2014 brachten Manon Schaap en Barbara de Rooij dit stukje Frankrijk naar hartje Amersfoort. Als je de zaak binnen loopt is het alsof je thuis komt en stap je een huiselijke sfeer binnen. En als het mooi weer is, neem je plaats in de prachtige besloten tuin.

Vanuit Bretagne heeft Juffrouw Jacoba de beste crêpe, galette en croque recepten meegenomen. Zodat iedereen in Amersfoort (en daar buiten) deze Franse heerlijkheden niet hoeft te missen!

Klik op de roze button om naar de website van Juffrouw Jacoba te gaan, daar kan je ook alvast een kijkje nemen op de heerlijke menu-kaart.

Volg jij ons al op Instagram? Daar vind je de leukste tips en een kijkje achter de schermen van Kidsproof Amersfoort.

Juffrouw Jacoba

Krankeledenstraat 6
3811 BN Amersfoort
Openingstijden Woensdag t/m zondag: 10.00 - 16.00 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lammetjes kijken!

Lammetjes kijken!

Hoera! De lente komt eraan. Overal worden al lammetjes geboren, zo lief! Komen jullie ook op kraamvisite bij de lammetjes? Wij hebben de schaapskooien in de regio op een rijtje gezet voor je.

Kom kijken & knuffelen