Kroast AmersfoortTerug naar het overzicht

Kroast waar je heerlijk kan eten en drinken! Een restaurant waar iedereen zich thuis voelt.
Kroast is een hip all day café-restaurant waar iedereen zich thuis voelt, een fijne plek waar je met je kinderen op een ontspannende manier heerlijk kunt koffie drinken, lunchen, borrelen maar ook (uitgebreid) kunt dineren.

Kinderen kunnen gewoon kiezen wat ze lekker vinden, dat mag van de ‘grote mensen kaart’, maar ze hebben ook speciale kindermenu’s of lunchgerechten. Wat denk je bijvoorbeeld van een Peter Pancake? Die mag je zelf versieren, dat wordt smullen!

Wat Kroast nog meer extra bijzonder maakt is hun prachtige binnentuin. Deze tuin ligt aan de achterzijde van het pand en lijkt verstopt in het oude industriegebied. De tuin is volledig afgesloten, heeft een heerlijk terras, een zonnescherm, een buitenbar en staat vol met bloeiende planten. Ook een aanrader voor een feestje dus!

Regelmatig worden er kinderworkshops georganiseerd. Terwijl ouders aan het werk zijn of boodschappen gaan doen, kunnen kinderen in een speciaal ingerichte ruimte workshops volgen zoals peuterdansen, cupcakes bakken, knutsels maken of iets anders tofs. Houd de Facebookpagina van Kroast in de gaten om op de hoogte te blijven van de geplande workshops.

Kortom: Café restaurant Kroast is een plek waar ouders en hun kinderen zich direct thuis voelen!

Kom snel een keertje langs, want je bent van harte welkom met je kroost!

Tip; Neem eens een kijkje in de Uitagenda voor meer leuke activiteiten bij Kroast.

Kroast cafe restaurant en workshop

Kleine Koppel 36
3812 PH Amersfoort
Openingstijden Iedere dag, m.u.v dinsdag. Voor alle openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Sinterklaast inspiratie

Sinterklaast inspiratie

Zijn jouw kids ook al aan het aftellen wanneer Sinterklaas en zijn Pieten weer in Nederland aankomen? Toffe uitjes rondom Sinterklaas, intochten, een Pietendiploma halen en natuurlijk de aftelkalender wanneer het Pakjesavond is. Kijk hier voor Sinterklaasinspiratie!

Sinterklaastips