Ontbijten met kinderen in Amersfoort
Uit ontbijten

Ontbijten met kinderen in Amersfoort

Leuke ontbijtcafés en kindvriendelijke ontbijtplekken in Amersfoort. Trakteer jezelf en de kinderen op een verwenontbijt met croissants, verse sapjes en dampende koffie.

Kom je ook onbijten met kinderen in Amersfoort?

Filteropties

Locatie
totaal 30 resultaten
Pagina: 1
totaal 30 resultaten
Pagina: 1

Ontbijten met kinderen in de regio Amersfoort?

Er zijn een heleboel fijne plekken waar je buiten de deur kunt ontbijten met kinderen in Amersfoort, Soest, Leusden, Nijkerk, Barneveld, Putten, Ermelo en Ede-Wageningen. Kies voor een leuk café, kindercafé, restaurant of brasserie en trakeer het gezin op een verwenontbijt met croissants, verse sap en koffie.

Ontbijtplekken en kindercafés in de omgeving van Amersfoort en Gelderse Vallei

Ken jij alle ontbijt hotspots in de buurt al? Op Kidsproof Amersfoort vind je alle fijne adressen waar je uit ontbijten kunt met kinderen. Ga voor een café met een lekker kinderontbijt menu of een restaurant met speelhoek. Tip: deze plekken zijn ook heerlijk om te ontbijten met je baby, peuter of kleuter.

Brunchen met kinderen in de regio Amersfoort

Liever uitslapen? Op veel van deze ontbijtplekken kun je ook heerlijk brunchen met kinderen. Bekijk hier alle kindvriendelijke brunchplekken in Amersfoort, Soest, Leusden, Nijkerk, Barneveld, Putten, Ermelo en Ede-Wageningen.