QueensTerug naar het overzicht

Koninklijk ontbijten, lunchen of een high-tea: het kan allemaal bij Queens in de oude binnenstad!

Sinds de opening op Koninginnedag 2008 maakt Queens op 2 prachtige plekken in de binnenstad, namelijk op de Groenmarkt en het Eemplein, alle lekkernijen in eigen huis. Waar mogelijk gebruiken ze producten van biologische en fairtrade afkomst. Ook probeert Queens steeds meer producten uit eigen streek te verwerken in de menukaart.

Je kunt er Royal ontbijten van 10.00 tot 12.00 uur: je krijgt verse broodjes, diverse zoete en hartige belegsoorten, gekookt eitje, yoghurt met fruit, verse jus. Inclusief 1 kopje koffie/thee

En speciaal voor de kinderen staan er lekkere dingen op de kaart:
Een Bagel met jam of chocopasta, een boterham met kaas, een kids smoothie, glaasje limonade of een Kinder High Tea: kinderen t/m 12 jaar kunnen van de High Tea genieten voor maar 10 euro (inclusief thee, maar exclusief overige drankjes). Ook leuk voor een kinderverjaardag of feestje!

Meer kindvriendelijke eet- en drinkgelegenheden vind je op deze website van Kidsproof Amersfoort.

Queens

Groenmarkt 13
3811 CP Amersfoort
Openingstijden Maandag tot en met zondag van 10.00 uur tot 18 uur.
Groepen vanaf 8 personen ook vanaf 7.30 uur (ontbijt)
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestje in het museum

Kinderfeestje in het museum

Vier je kinderfeestje in Het Mondriaanhuis. De kids gaan eerst het museum verkennen en komen van alles te weten over Piet Mondriaan. Daarna worden ze zelf kunstenaar en gaan aan de slag in het doe-het-zelf atelier.

Dat wil ik!