Film & café Lieve VrouwTerug naar het overzicht

In theater film café De Lieve Vrouw kun je terecht voor leuke films, theater, koffie of lunch.
Het sfeervolle café van De Lieve Vrouw ligt middenin het uitgaanscentrum van Amersfoort en is voor veel bezoekers de ideale plek om voor en na afloop van een film of dagje uit wat na te praten. Overdag kan er binnen en buiten op het terras geluncht worden.

Ben je op vrijdagochtend aan het genieten van alle geuren en kleuren op de bloemenmarkt? Vanaf 10 uur kunt al in De Lieve Vrouw terecht voor een bakje koffie en/of een stukje ambachtelijk zelfgebakken appeltaart.

Lunch
serveert De Lieve Vrouw altijd vanaf 12 uur. Er worden diverse broodjes, tosti's, (maaltijd)salades of een lekker soepje geserveerd. Je kunt deze zowel op het terras als in het café nuttigen.

En de Lieve Vrouw heeft ook een kindermenu 'Klein Grut': Snee oerbrood met chocopasta, pindakaas of huisgemaakte jam voor € 2,50 en als toetje een Waterijsje voor € 1,00

De ingrediënten komen zoveel mogelijk van lokale leveranciers. De appeltaart, gebakken door café-eigenaar Henri, heeft vele vaste fans in Amersfoort.
In het gezellige café zijn ook kinderen van harte welkom. Het is er overzichtelijk, er is vriendelijk personeel en kinderen kunnen er rustig rondlopen.

Meer kindvriendelijke eet- en drinkgelegenheden vind je op Kidsproof.nl.

Theater de Lieve vrouw

Lieve vrouwestraat 13
3811 BP Amersfoort
Openingstijden vanaf 10 uur geopend.

Lunch vanaf 12.00 uur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Een frisse start!

Een frisse start!

Het schooljaar is weer begonnen. Na de vakantie een frisse start maken en wellicht iets nieuws uitproberen? In de categorie clubjes vind je een heleboel verschillende sportclubs, verenigingen en leuke workshops voor kinderen.

Naar het aanbod