Lunchcafé Out2EatTerug naar het overzicht

Met de kinderen genieten van een gezonde lunch midden in het bos? Bij Lunchcafé Out2Eat kan dat!
Met de kinderen tussen de middag genieten van een gezonde lunch, midden in het bos? Bij Lunchcafé Out2Eat kun je heerlijk lunchen, zakelijk en privé. Op de kaart staan tosti's, broodjes, koffie, verse sappen en nog veel meer.

Je kunt er ook genieten van een high tea (vanaf 4 p.), barbecuen (vanaf 10 p.), met een gevulde picknickmand van de natuur genieten en je kunt er zelfs ontbijten.
 
Daarnaast kun je er diverse buitenactiviteiten doen of je feestje vieren.
Kinderen mogen gratis op de klimtouwen.
 
Bij sommige activiteiten is reserveren verplicht
 
Met een groep kinderen het bos in? Of juist romantisch met zijn tweetjes? Neem een picknickmand mee! De mand is gevuld met allerlei lekkers zoals broodjes, beleg, salade, sap en vers fruit. De picknickmand is minimaal drie dagen van te voren te reserveren vanaf twee personen.

Meer leuke eet- en drinkgelegenheden met kinderen vind je op deze website van Kidsproof Amersfoort.

Out in Action

Barchman Wuytierslaan 232
3819 AC Amersfoort
Openingstijden Out in Action en Out2Eat zijn in de winterperiode ook open, in het weekend van 12.30-17.30 uur. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste thema- en speelparken in Nederland

De leukste thema- en speelparken in Nederland

Roetsjen in een achtbaan, oog in oog staan met loslopende apen of wandelen door een blotevoetenpark. Ze zijn er de hele dag zoet: een dagje in een attractie-, thema-, speel- of dierenpark. Kinderen (en wij stiekem ook) zijn er gek op.

Daar wil je naartoe!