Ijs en koffieTerug naar het overzicht

Fijne koffie aroma’s en ambachtelijk ijs voor echte genieters!
Koffieliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Buono ijs en koffiehuis in Vathorst. Je kunt bij hen genieten van een karaktervolle Italiaanse koffie, espresso en verschillende melkkoffies, bereid van vers gebrande en gemalen koffiebonen en handmatig geklopte romige melkschuim.  Ze schenken diverse merken in het koffiehuis, maar er is nog meer!

Je kunt kiezen uit maar liefst 60 verschillende smaken ambachtelijk ijs. Het wordt dagelijks gedraaid in de ijskeuken van de Italiaanse familie Ferrari. De familie maakt al 75 jaar puur Italiaans ijs met de nodige natuurlijke ingrediënten zonder kleur en conserveringsmiddelen.

De roomijssoorten worden uitsluitend bereid met verse boerenmelk en pure ingrediënten zoals vers gebrande, gekarameliseerde noten en echte chocolade. Het smurfenijs wordt uitsluitend bereid met verantwoorde kleurstoffen!

Bij Buono hebben kun je ook kiezen voor diverse sorbetsmaken met veel vers fruit. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een lunch en in de wintermaanden voor een Tasty High Chocololate.

Buono Ijs en Koffiehuis

Leeghwater 10
3825 MR Amersfoort
Openingstijden dinsdag-zondag van 10.00-17.00 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste thema- en speelparken in Nederland

De leukste thema- en speelparken in Nederland

Roetsjen in een achtbaan, oog in oog staan met loslopende apen of wandelen door een blotevoetenpark. Ze zijn er de hele dag zoet: een dagje in een attractie-, thema-, speel- of dierenpark. Kinderen (en wij stiekem ook) zijn er gek op.

Daar wil je naartoe!