Buuf in de SerreTerug naar het overzicht

Bij Buuf in de Serre staat taart centraal! Kom je ook proeven?
Carmen en Cesare. Al jaren vriendinnen, twee jaar lang buurvrouwen en ook nog eens buurvrouwen van de Mariënhof. Met andere woorden: BUUF’s! Hun droom om een eigen bedrijf te beginnen gaat al jaren terug. Dankzij de Hart en Ziel wedstrijd van de Mariënhof hebben zij in 2015 van die droom werkelijkheid kunnen maken.

In de serre of op het terras kun je genieten van ambachtelijke taart onder het genot van een goede kop koffie of thee. Buuf in de Serre is gelegen in het centrum van Amersfoort, binnen de karakteristieke muren van de Mariënhof.

Bij Buuf in de Serre staat taart centraal, zowel hartig als zoet. En dan hebben ze het niet over een vlaai, kunstige taarten of slagroomtaarten. Bij Buuf in de Serre zijn de taarten gericht op smaak en niet op uiterlijk. En dat proef je!

Voor het bereiden van hun taarten en koffie gebruiken worden streekproducten gebrukt: puur, natuurlijk en zo min mogelijk toegevoegde kleurstoffen en smaakstoffen. Dat betekent niet alleen kwaliteit, maar ook duurzaamheid en een stimulans voor de lokale economie.

Omdat de producten van Buuf in de Serre vers en seizoensgebonden zijn, verandert hun menu zo nu en dan. Dus ga eens langs en ontdek het zelf!

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie.

Bijna jarig? In de categorie ´Kinderfeestjes´ kan je veel inspiratie vinden voor feestjes in en om Amersfoort.

Buuf in de Serre

Kleine Haag 2
3811 HE Amersfoort
Openingstijden Woensdag t/m zaterdag: 10.00 - 18.00 uur | Zondag: 12.00 - 18.00 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lammetjes kijken!

Lammetjes kijken!

Hoera! De lente komt eraan. Overal worden al lammetjes geboren, zo lief! Komen jullie ook op kraamvisite bij de lammetjes? Wij hebben de schaapskooien in de regio op een rijtje gezet voor je.

Kom kijken & knuffelen