• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Buuf in de SerreTerug naar het overzicht

Bij Buuf in de Serre staat taart centraal! Kom je ook proeven?
Carmen en Cesare. Al jaren vriendinnen, twee jaar lang buurvrouwen en ook nog eens buurvrouwen van de Mariënhof. Met andere woorden: BUUF’s! Hun droom om een eigen bedrijf te beginnen gaat al jaren terug. Dankzij de Hart en Ziel wedstrijd van de Mariënhof hebben zij in 2015 van die droom werkelijkheid kunnen maken.

In de serre of op het terras kun je genieten van ambachtelijke taart onder het genot van een goede kop koffie of thee. Buuf in de Serre is gelegen in het centrum van Amersfoort, binnen de karakteristieke muren van de Mariënhof.

Bij Buuf in de Serre staat taart centraal, zowel hartig als zoet. En dan hebben ze het niet over een vlaai, kunstige taarten of slagroomtaarten. Bij Buuf in de Serre zijn de taarten gericht op smaak en niet op uiterlijk. En dat proef je!

Voor het bereiden van hun taarten en koffie gebruiken worden streekproducten gebrukt: puur, natuurlijk en zo min mogelijk toegevoegde kleurstoffen en smaakstoffen. Dat betekent niet alleen kwaliteit, maar ook duurzaamheid en een stimulans voor de lokale economie.

Omdat de producten van Buuf in de Serre vers en seizoensgebonden zijn, verandert hun menu zo nu en dan. Dus ga eens langs en ontdek het zelf!

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie.

Bijna jarig? In de categorie ´Kinderfeestjes´ kan je veel inspiratie vinden voor feestjes in en om Amersfoort.

Buuf in de Serre

Kleine Haag 2
3811 HE Amersfoort
Openingstijden Woensdag t/m zaterdag: 10.00 - 18.00 uur | Zondag: 12.00 - 18.00 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

24x Zomervakantie-uitjes door heel Nederland

24x Zomervakantie-uitjes door heel Nederland

Wij hebben 24 extra leuke uitjes door het hele land voor je verzameld. Voor als je een keer een dagje verder weg wilt. Of op vakantie bent in eigen land. Met deze tips vliegen de zes weken schoolvakantie zo voorbij!

Bekijk ze hier allemaal!