Cho & CoTerug naar het overzicht

Als je echt zin hebt in lekkere chocolade zit je bij Cho & Co in Bunschoten-Spakenburg helemaal goed!
Midden in het gezellige dorpscentrum van Bunschoten-Spakenburg, vlakbij de oude haven is Cho & Co gevestigd. Bij Cho & Co willen ze hun gasten op een ontspannen manier laten genieten van het heerlijke en veelzijdige assortiment.

Het winkelassortiment bestaat uit handgemaakte bonbons, chocspoons, tekstrepen en een diversiteit aan overige chocoladeproducten. Daarnaast bieden ze verschillende smaken losse thee, koffiebonen van Blanche Dael, en leuke cadeau artikelen aan.

Ook kun je er terecht voor een heerlijke kop koffie of thee met patisserie uit Limburg en een huisgemaakte scone met jam en clotted cream. Op de uitgebreide menukaart vind je altijd iets naar wens, verrassende broodjes, koffie- of theecompleet of een heerlijke alcoholische versnapering.

Voor de echte genieters is er ook nog een heerlijke High Tea of High Wine. Enkele maanden in het jaar serveren ze ook ijscoupes.

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie.

Tip: Zelf ook eens met chocolade aan de slag? Bak dan deze super lekkere chocolade-harten-cake!

Cho & Co

Kerkstraat 102
3751 AT Bunschoten-Spakenburg
Openingstijden ma: 13.00 - 18.00 uur
di - do: 9.30 - 18.00 uur
vr: 9.30 - 21.00 uur
za: 9.00 - 17.00 uur
zo: gesloten
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Een frisse start!

Een frisse start!

Het schooljaar is weer begonnen. Na de vakantie een frisse start maken en wellicht iets nieuws uitproberen? In de categorie clubjes vind je een heleboel verschillende sportclubs, verenigingen en leuke workshops voor kinderen.

Naar het aanbod