Koetshuis BeerschotenTerug naar het overzicht

Uitrusten met wat lekkers na een wandeling? Midden in het bos vind je Koetshuis Beerschoten!
Het onlangs gerenoveerde Koetshuis Beerschoten is een fantastische plek voor een uitje met het hele gezin. Je vindt het tussen de bosrijke landgoederen Beerschoten, Houdringe en het Panbos. Geniet hier van een hapje en drankje in een sfeervolle omgeving. In het Koetshuis vind je ook het bezoekerscentrum van Utrechts Landschap.

Je bent hier dagelijks welkom voor ontbijt, lunch, stukje taart, borrel of (vroeg) etentje. Op de kaart vind je voornamelijk dagverse, streekgebonden producten. Uiteraard is er ook volop keuze voor kinderen.

Leuk, combineer je bezoek met een boswandeling of fietstocht. Hebben de kids daarna nog meer energie? Dan kunnen ze zich buiten uitleven in de natuurspeeltuin! Ook honden zijn aangelijnd van harte welkom.

Koetshuis Beerschoten is goed bereikbaar. Verder is er veel ruimte om fietsen te stallen en zijn er gratis parkeerplaatsen.

Tip: feestje met de hele familie vieren? Boven zijn er aparte ruimtes voor groepen.

Klik voor meer info over dit kindvriendelijke restaurant in De Bilt door naar de site via de roze button.

Koetshuis Beerschoten

De Holle Bilt 6
3732 HM De Bilt
Openingstijden Maandag t/m vrijdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 20.00 uur. Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ontdek de leukste tips!

Ontdek de leukste tips!

Binnenkort is het voorjaarsvakantie. Heerlijk een paar dagen vrij en veel leuke dingen doen met de kids in regio Amersfoort & Gelderse Vallei! Wil jij als eerste op de hoogte blijven van al die leuke tips? Schrijf je dan nu in.

Tips & Inspiratie