Bakkerij en caféTerug naar het overzicht

Proef en geniet van verse broodjes, zelfgemaakte salades en lekkernijen bij Proof Bakery in Vathorst
Een bakkerij en café in Vathorst: een plek voor brood en banket, waar je lekker even kunt zitten, iets kan eten en drinken en de geur van vers gebakken brood je tegemoet komt! Een bakkerzaak waar ambachtelijk brood wordt gebakken, gebak en puur ijs wordt gemaakt. 

In de bakkerij is een gezellig zitgedeelte waar je kan toekijken hoe het brood wordt gebakken, maar ook andere lekkernijen worden er bereid. Voor de kinderen is er een speelhoek en bij mooi weer kun je buiten zitten op het terras met een speeltuintje vlakbij. Aanrader: Om de hoek is een leuke waterbaan.

Kom er ontbijten, lunchen of borrelen of een ijsje eten met zelf bereide producten terwijl de kinderen heerlijk spelen. Tijdens de coronaperiode is het niet mogelijk om op het terras of binnen te zitten.   


Behalve een bakkerszaak en eetcafé is Proof Bakery ook een opleidingsplek voor net afgestudeerde bakkers van het Bakery Institute.

Tip 1: Ga op zondagochtend langs en koop verse broodjes en gebakjes voor het ontbijt (ze zijn al om 8.00 uur open).

Tip 2: Meer leuke speelplekken vind je in onze categorie speeltuinen.

Proof Bakery

Leeghwater 21
3825 MR Amesfoort/ Vathorst
Openingstijden Maandag – gesloten
Dinsdag t/m donderdag – 8 tot 18 uur
Vrijdag – 8 tot 19 uur
Zaterdag – 8 tot 17 uur
Zondag – 8 tot 14 uur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ontdek de leukste tips!

Ontdek de leukste tips!

Binnenkort is het voorjaarsvakantie. Heerlijk een paar dagen vrij en veel leuke dingen doen met de kids in regio Amersfoort & Gelderse Vallei! Wil jij als eerste op de hoogte blijven van al die leuke tips? Schrijf je dan nu in.

Tips & Inspiratie