Stoere buitenactiviteitenTerug naar het overzicht

maandag 10 april
Ontdek op het buitenterrein van het NMM de prachtige natuur en doe mee met stoere activiteiten
Tijdens het bezoek aan het Nationaal Militair Museum kunnen kinderen en ouders van april t/m oktober ook terecht op het buitenterrein van het museum. Het ligt in de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug.

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin of maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan. Test met de hele familie je conditie op de stormbaan. Wie is er als eerste aan de overkant? 

Geweldig uitzicht
Beklim de trappen van Gebouw '45 en wordt beloond met een geweldig uitzicht over het museum en het bijzondere natuurgebied.  

Geheimen
Ontdek rondom het museum de geheimen van Vliegbasis Soesterberg. Wandel langs de geheimzinnige overblijfselen van de oude vliegbasis zoals een oude schuilkelder, commandobunker en vliegbaan. De wandelroute is verkrijgbaar bij de entreebalie van het museum.

Test je rij-skills
Vanaf april kunnen kinderen ieder weekend en in de vakanties op het buitenparcours hun rij-skills testen in een NMM mini-tank of mini-jeep of meerijden met een rupsvoertuig.  

Wil je het museum bezoeken, reserveer dan online een tijd en je tickets.

Klik voor meer info op de roze websitebutton.

Let op: Voor een aantal buitenactiviteiten betaal je extra.

Nationaal Militair Museum

Verlengde Paltzerweg 1
3768 MX Soest
Openingstijden Zie website Prijs Voor sommige buitenactiviteiten betaal je extra Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuw: Universiteitsmuseum Utrecht

Nieuw: Universiteitsmuseum Utrecht

Het vernieuwde UMU is vanaf 6 september open! Een fantastisch familiemuseum vol onderzoek en wetenschap waar je zelf aan de slag kunt.

Komen jullie ook speuren en ontdekken?

Naar het UMU