De Geheime TuinTerug naar het overzicht

Eerstelijns psychologische hulp voor kinderen, jongeren en ouders bij de Geheime tuin

De Geheime Tuin is een aangename, veilige plek, zowel voor kinderen als voor ouders.

De Geheime Tuin staat klaar voor gezinnen waarin één of meer kinderen bijzondere aandacht vragen. De oorzaak daarvan kan in het kind zelf zitten, maar ook in het gezin of in dingen die het kind meemaakt. Soms is het nodig of prettig om hulp te krijgen bij het omgaan met deze kinderen.

In De Geheime Tuin werken ze met kinderen, jongeren en gezinnen aan oplossingen voor psychologische en sociaal-emotionele klachten. Ze inventariseren de aard en de ernst van de klachten en gaan samen met kinderen en ouders op zoek naar manieren om hun wensen te verwezenlijken. Kinderen en ouders worden zelf dus actief betrokken bij het zoeken naar oplossingen. Ook scholen en dierbaren zoals grootouders kunnen hierbij worden betrokken.

Groepstherapie: De Geheime Tuin verzorgt diverse groepstherapieën, die gericht zijn op het leren omgaan met psychische klachten. Ze starten een groepstherapie wanneer er voldoende aanmeldingen zijn. Afhankelijk van het aantal deelnemers worden de groepstherapieën met één of twee ervaren (GZ-) psychologen of orthopedagogen gegeven.

De Geheime Tuin

Zielhorsterweg 59
3813 ZX Amersfoort
Prijs Gedeeltelijk eigen bijdrage en gedeeltelijk vergoed door aanvullende verzekering Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs