HeartSmarts voor kinderenTerug naar het overzicht

Heartmath! geeft trainingen en workshops voor stressreductie of emotie-management.

Veel mensen, dus ook multi-tasking kinderen, ervaren een soort onrust in hun leven.
Het belemmert niet altijd ernstig in het dagelijks leven maar het is vaak wel merkbaar in gedrag en veerkracht.
Het is fijner als je deze onrust helemaal kwijt bent of, als het optreedt, je er snel weer balans voor terug kunt brengen.
Om dit te bereiken coacht Robbert kinderen (en volwassen) met gebruik van Heartmath methodieken.

Deze trainingen zijn gericht op emotionele zelfsturing door kinderen, ouders én leerkrachten en op scholen.
In de trainingen wordt gebruik gemaakt van de wetenschappelijke, praktische, heel effectieve en voor kinderen erg leuke methodes, die ontwikkeld zijn door het Institute of Heartmath USA.

Kinderen\jongeren leren via het programma HeartSmarts (3 tot 13 jaar).
Dit kan in een individuele training, hoewel het voor kinderen tot 10 jaar het mooiste is om het samen met één van de ouders te volgen! Soms is het volgen van een programma in een groepstrainingen\workshops interessanter, bijvoorbeeld als een school de keuze maakt voor Heartmath als sociaal emotioneel onderwijs. Dan kan het in de klas worden getraind.

Met de HeartSmarts worden kinderen zich bewuster van het mooiste dat zij als kinderen nog bezitten:  het contact met je hart en gevoel. 

Door deze methodiek al jong te leren, en zo de vaardigheid te geven dat zij zichzelf emotioneel kunnen sturen, zullen zij deze gave niet hoeven te verliezen.
Ze gaan zich sterker voelen en worden evenwichtiger, zodat ze beter kunnen omgaan met lastige situaties op school en thuis. Ze leren hoe ze beter kunnen blijven presteren onder druk en hoe ze met zichzelf en anderen vrienden kunnen worden en blijven.

Kids-Peak

Hobbemastraat 23
3817 PP Amersfoort
Openingstijden Kijk op de site voor actuele workshops en informatie-avonden. Voor trainingen neem contact op Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs