SOVEETerug naar het overzicht

Opvoeden is voor niemand hetzelfde. Het is voor iedereen anders. SOVEE biedt cursussen.

Opvoeden is voor niemand hetzelfde. Iedere opvoeder vraagt zich weleens af: ‘Waarom doet mijn kind zo? Kan ik het anders aanpakken? Wat is normaal?’.

Voor alle ouders en opvoeders geeft SOVEE cursussen over alledaagse opvoedvragen. Of je nou een peuter hebt of een basisschoolkind. Naast het geven van informatie en adviezen is het delen van ervaringen met andere ouders een belangrijk onderdeel bij de aangeboden cursussen.

Je kunt je opgeven voor de volgende cursussen:

1. Peuter In zicht:
Peuter in zicht is een cursus voor ouders van kinderen van 2 en 3 jaar. De ontwikkeling van peuters staat centraal. Hoe kun je jouw kind steunen, stimuleren en sturen? De cursus heeft zes bijeenkomsten en is op maandagavonden.

2. Opvoeden & Zo:
Opvoeden & Zo is een cursus voor ouders van kinderen van 4 tot 12 jaar. Je krijgt tips en adviezen en praat met andere ouders over opvoeden. Deze cursus heeft zes bijeenkomsten en is op verschillende data; zowel ochtenden als avonden.

Je betaalt geen eigen bijdrage, dankzij subsidie van de gemeente.

Meer ondersteuning bij het opvoeden vind je op Kidsproof.nl

SOVEE

Heiligenbergerweg 36
3816 AK Amersfoort
Prijs Voor meer informatie over data en tijdstippen kijk op de website van SOVEE Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs