Speelotheek EemlandTerug naar het overzicht

Speel-o-theek Eemland heeft een uitgebreid assortiment speelgoed, ook voor kids met beperkingen.
Speel-o-theek Eemland is een speciale voorziening voor kinderen. Kinderen die extra aandacht, extra zorg en extra voorzieningen nodig hebben, omdat ze anders zijn dan hun buurmeisje, hun neefje, hun broertje of zusje. Kinderen voor wie spelen niet vanzelfsprekend is; hun ontwikkeling moet door spelen extra gestimuleerd worden.

Hiervoor heeft de Speel-o-theek speciaal materiaal, aangepast aan hun behoeften. Sommige leners zijn in verstandelijk opzicht anders dan de kinderen in de buurt. Weer andere leners hebben een lichamelijke beperking waardoor ze zijn aangewezen op speciaal spel- en ontwikkelingsmateriaal.

De speel-o-theek leent ook feestkisten uit waarmee je voor 6 tot 8 kinderen een geweldig feestje kunt organiseren. Er zijn kisten met diverse thema's, dus voor elk kind wat wils! Het lenen van een kist kost € 10,00 en daarnaast vragen we een borg van € 15,00. Wil je één van deze feestkisten lenen, dan is reserveren noodzakelijk.

Meer ideeën voor speelgoed vind je in de categorie Kinderwinkels, op Kidsproof.nl

Speelotheek Eemland

Flevostraat 20A
3812 GP Amersfoort
Prijs Kijk voor de actuele tijden en prijzen op de website van de Speel-o-theek Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs