BLOS KinderopvangTerug naar het overzicht

Je kind gaat iedere dag op avontuur bij BLOS Kinderopvang in Amersfoort
Verspreid over heel Amersfoort vind je in de wijken Bergkwartier, Kattenbroek, Nieuwland, Vermeerkwartier, Weberstraat en Zielhorst BLOS Kinderopvang. Er zijn:

- 4 kinderdagverblijven
- 3 peuteropvang locaties
- 7 buitenschoolse opvang locaties

Kinderdagverblijf en peuteropvang
De kinderdagverblijven zijn allemaal ruim en licht van opzet, zo geven ze de jongste kinderen een veilig en vertrouwd gevoel. De peuteropvang locaties bevinden zich in school zodat ze alvast kennis maken met de basisschool en is de doorstroom daarna makkelijker. 

Je spruit ontdekt spelend wie het is en wat het in zich heeft en gaat op verkenning in de wereld om zich heen en het leven met elkaar. Bij BLOS zorgen ze voor een omgeving die vertrouwd en veilig voelt.

Naschoolsopvang (BSO)
Ook alle naschoolse opvang locaties bevinden zich in diverse scholen door heel Amersfoort. Bij de BSO Sport en Spel staat hier centraal. Bij de BSO's van BLOS vliegen de middagen voorbij!

Handig
In het ouderportaal en de -app houden ze ouders op de hoogte van de belevenissen van hun kind. In de tijdlijn sturen ze foto's, korte berichten en/of een verslag van de dag van jouw kind. Zo blijven ouders toch betrokken en kunnen ze de belevenissen en avonturen van hun kind volgen.

Kom eens een kijkje nemen bij een van kinderopvang locaties in Amersfoort. Voor meer info of om een afspraak in te plannen klik op de roze button.

BLOS kinderopvang


Amersfoort
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs