icon-closeLandelijk Kinderen voor Kinderen 1120
icon-closeLandelijk Kinderen voor Kinderen 1120

StudiebegeleidingTerug naar het overzicht

Oplossingsgerichte en praktische aanpak van studiebegeleiding en coaching van je kind
NatuurTalent studiebegeleiding & Coaching in Amersfoort biedt professionele individuele begeleiding voor leerlingen die vastlopen met hun schoolwerk, aangevuld met coaching voor eventuele onderliggende problemen. Doel is niet alleen het aanleren van studievaardigheden en het verbeteren van schoolprestaties, maar ook dat je kind weer met plezier en zelfvertrouwen naar school gaat.

Bij NatuurTalent worden kinderen met dyslexie, dyscalculie, beelddenkers, psychische stoornissen, adhd, add, pdd- nos en hoogsensitieve leerlingen begeleid door coach Nathanja Boon. 

Zij staat voor een oplossingsgerichte en praktische aanpak. Nathanja Boon - creatief therapeut beeldend, studiebegeleidster en gecertificeerd kernvisie- coach- heeft ruim 18 jaar ervaring in het begeleiden van scholieren en het ontdekken van talenten bij haar leerlingen.

Nathanja is ook gecertificeerd Kernvisiecoach (lees de blog hieronder).

Wil je meer weten of heb je vragen, klik dan op de roze button.

NatuurTalent

Visiom Barchman Wuytierslaan 10
3818 LH Amersfoort
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantietips!

Herfstvakantietips!

Het is herfstvakantie! Even wat tijd met de kinderen doorbrengen, een boswandeling maken of een leuke locatie bezoeken die coronaproof is. We hebben weer een paar toffe uittips, maar ook thuistips voor je verzameld.

Naar de leuke tips