BabymassageTerug naar het overzicht

Kom ontspannen samen met jouw baby tijdens de cursus babymassage bij Kinderfysiotherapie TRIAS!
Wist je dat aanraking heel belangrijk is voor de ontwikkeling van een baby? Wil jij op een leuke manier contact maken met jouw baby? Kom dan naar de cursus babymassage bij Kinderfysiotherapie TRIAS

Tijdens de babymassage geef je jouw baby ontspanning en geborgenheid. Je baby wordt rustig van jouw aanraking, door de rust kan jouw baby zich optimaal ontwikkelen op diverse gebieden zoals de motoriek, taalontwikkeling, emotionele ontwikkeling en spelontwikkeling. Daarnaast stimuleert het de zintuigen en doorbloeding van de huid.

Kinderfysiotherapie TRIAS biedt babymassage cursussen aan. Dit kan zowel individueel als in groepsverband gegeven worden en zelfs ook online. Het is belangrijk dat ouder en kind zich volledig op hun gemak voelen zodat je tijdens de babymassage goed in contact komt met je baby. Je leert om op een liefdevolle manier de lichaamstaal van je baby te herkennen en begrijpen. Als je weet wat je baby bedoelt, kun jij daar beter naar handelen.
 
Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Benieuwd naar meer handige adresjes omtrent opvoeding en ontwikkeling? Wij hebben allerlei handige adresjes voor je op een rijtje gezet.

Trias Totaal

Xenonweg 31
3812 SZ Amersfoort
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaast inspiratie

Sinterklaast inspiratie

Zijn jouw kids ook al aan het aftellen wanneer Sinterklaas en zijn Pieten weer in Nederland aankomen? Toffe uitjes rondom Sinterklaas, intochten, een Pietendiploma halen en natuurlijk de aftelkalender wanneer het Pakjesavond is. Kijk hier voor Sinterklaasinspiratie!

Sinterklaastips