KinderfysiotherapieTerug naar het overzicht

TRIAS in Amersfoort biedt kinderfysiotherapie en exclusieve zorg voor moeders
Bij TRIAS Fysiotherapie en Sportrevalidatie in Amersfoort staat klaar voor moeder en kind! Bij TRIAS kijken ze anders, verder en zetten ze net dat stapje extra. 

Alles voor je kind:
Je kind is steeds in ontwikkeling. Alleen gaat niet elke ontwikkeling altijd vanzelf. Soms gebeurt er iets waardoor het minder efficiënt verloopt. Denk hierbij aan een pijnlijke enkel tijdens het sporten of lopen, een voorkeurshouding bij een baby, een moeizame bevalling of een verminderde ontwikkeling van de fijne motoriek.

Ook hooggevoeligheid kan van invloed zijn op de ontwikkeling van je kind. Kinderfysiotherapie TRIAS heeft als doel om de relevante functies zo compleet mogelijk in kaart te brengen en verder de kijken dan alleen het probleem. Soms heeft een kind net iets meer nodig.

Handig: Het helpen van de motorische ontwikkeling kan ook op school worden gedaan. 

Alles voor moeder: Naast de kinderfysiotherapie bieden ze bij TRIAS ook exclusieve zorg voor moeders. Ze zijn o.a. gespecialiseerd in post natale fysiotherapie en de revalidatie van een diastase recti abdominis.

Deze klachten kunnen ontstaan na een moeilijke bevalling of een keizersnede. Hormoonspiegel veranderingen en weinig slaap kunnen een effect hebben op het lichaam, waardoor je belemmerd kan worden in het dagelijks leven. TRIAS kan daarbij helpen met fysiotherapie, oefentherapie en praktische tips.

Meer weten of het complete aanbod bekijken? Klik dan op de roze websitebutton.

Tip: Wij hebben allerlei handige shopadresjes voor je op een rij gezet in de rubriek kinderwinkels, neem een kijkje!

Trias Totaal

Xenonweg 31
3812 SZ Amersfoort
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

November - Herfst

November - Herfst

De herfst is gestart. Genieten van de mooie kleuren in de natuur, de herfstschatten en meer. En gezellig bij de verwarming zitten met warme chocolademelk of om iets moois te knutselen. Check onze blogpagina voor heel veel inspiratie.

Naar de inspiratie