Kidsproof blogTerug

4 x leuke gezellige pop-up ijsbanen in de regio Amersfoort

9 december
Wat is er leuker om in de winter met de kinderen te gaan schaatsen op een ijsbaan in de buurt? Maar waar vind de schaatsbanen in de regio Amersfoort deze winter? Wij hebben een lijstje met 4 leuke pop-up ijsbanen voor je gemaakt. Vaak met een gezellig restaurantje en binnen terras erbij waar je heerlijk kunt genieten van glühwein, warme chocolademelk en heerlijke winterse gerechten.
4 leuke pop-up ijsbanen in regio Amersfoort
WinterparadIJs Amersfoort
Bij deze overdekte schaatsbaan van 600 vierkante meter kun heerlijk rondjes schaatsen en zijn er veel leuke activiteiten op het ijs. Op de aparte schaatsbaan kunnen de kleintjes kunnen rustig het schaatsen onder de knie krijgen.  Bij het het restaurantgedeelte kun je heerlijk warm zitten en genieten van een hapje en een drankje. Ook cool om er je kinderfeestje te vieren!


Emiclaer on Ice
In korte tijd leren schaatsen? Of wat dacht je disco-schaatsen of oliebollen schaatsen? Op de drijvende pop-up ijsbaan bij winkelcentrum Emiclaer kan dit allemaal. Tussendoor kan je er gezellig winkelen of je kerstinkopen inslaan. En handig: de schaatsbaan ligt er niet alleen tijdens de kerstvakantie maar tot eind januari. 


Nijkerk on Ice
Dat is gezellig! Midden op het plein in Nijkerk ligt deze ijsbaan. Regelmatig organiseren ze leuke evenementen en kun je je even opwarmen met een hapje en een drankje bij het Winterpaviljoen. Naast oa. het peuterschaatsen is er aan het einde van het schaatsseizoen het Smeltfeest. Daar moet je écht bij zijn!


IJs in Ermelo
Nieuw dit jaar is deze pop-up overdekte ijsbaan in Ermelo! Ruim vier weken lang is het ‘t Weitje gehuld in winterse kerstsferen en gezelligheid. Voor een hapje en een drankje kun je terecht in de verwarmde Skihut. Op speciale dagen kun je met je peuter komen schaatsen en er is zelfs senioren- en rolstoelschaatsen. 


Extra activiteiten op de schaatsbaan

Op bijna alle schaatsbanen zijn extra activiteiten voor kinderen. Zo kun je op verschillende banen discoschaatsen, worden er lessen gegeven en kun je je kinderfeestje zelfs op de schaatsen vieren inclusiefmet eten en drinken! 

Jouw favoriete ijsbaan
Weet jij nog ergens een leuke ijsbaan in de buurt om samen met de kinderen te gaan schaatsen in deze winterse dagen? Geef het aan ons door, dan maken wij een mooie vermelding.

Veel schaatsplezier!

Tip: In onze uitagenda vind je een heleboel winterse uitjes voor het hele gezin.