icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

6 x leuke indoorspeeltuinen in en om Amersfoort

22 augustus 2021
Weer of geen weer af en toe moeten je kinderen even wat energie kwijt en lekker spelen! Hier vind je 6 leuke indoorspeeltuinen waar ze kunnen uitrazen. Check van te voren wel even de coronamaatregelen die de speeltuinen op hun website hebben staan.
6 x leuke indoorspeeltuinen in en om Amersfoort
Speelboerderij De HappyFarm
Zin om een ochtend of middag te spelen? Dan moet je bij De HappyFarm zijn. Superhoge glijbanen, traptrekkers, klim -en klautertoestellen en springkussens. Je mag zelfs knuffelen met de dieren. Wanneer het mooi weer is kun je ook lekker buiten spelen, en met skelters racen. Weer of geen weer, wij komen er graag!Monkey Town Amersfoort
Een waar speelparadijs voor je energiebommetjes! In Monkey Town Amersfoort kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in het Funhouse. Glijden van de vele glijbanen of klimmen en klauteren van de elastieken klimtoren. Ook kun je er een potje lasergamen. Voor de kleine klauteraapjes is er een speciale Peuterzone. De Peuterzone is alleen toegankelijk voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. Op deze manier kunnen de kinderen lekker rustig kruipen, klimmen, glijden en in de ballenbak spelen!Spelen tot de max!

Indoorspeeltuin Plezier
Een van onze favorieten! Een gezellige ruime indoorspeeltuin waar kinderen kunnen klimmen en klauteren op de speeltoestellen en het grote luchtkasteel. Terwijl je kinderen zich vermaken op de leuke speeltoestellen kan jij nog even je werk af maken aan een van de vele tafels of gewoon lekker uitrusten, een magazine lezen aan een van  de ruime tafels. Ook kun je er voor een leuke prijs genieten van een gezond ontbijtje of lunch!


Monkey Town Voorthuizen
Bij dit apeleuke speelparadijs beschikken ze over 1000m2 speelplezier. Klim en klauter, kruip door tunnels,  glij van diverse glijbanen of speel met super Lego. Speel in de ballenbak, jump op trampolines en het luchtkussen. Vervelen doe je er zeker niet! Ouders kunnen er relaxed een kopje koffie drinken.

Boerderij Pret
Iets verderop kunnen kinderen de In & Outdoor speeltuin het boerdenleven in Ermelo ervaren. Lekker spelen in de ballenbad, springen op het springkussen of stoer klimmen op en door de klimnetten. Kruipen door de gangenstelsels en tunnels, of gierend suizen van de rodelbaan. Voor de allerkleinsten is er een softplayhoek. Je wordt buiten verwelkomd door de vrolijke boerderijdieren.


Ballorig Veenendaal
30 minuten rijden richting de Gelderse Vallei ligt Ballorig Veenendaal. In dit overdekte speelparadijs kunnen kinderen heerlijk spelen. Een binnenspeeltuin waar je het hele jaar door lekker kan klimmen, rennen, klauteren en springen! Klinkt als k als muziek in je oren? Kinderen kunnen er zelfs hun verjaardagsfeestje vieren. 

Zijn je kids nog niet uitgeraasd of willen ze toch iets relaxed? Kijk dan eens bij onze leuke wandellocaties voor kinderen.