icon-closeClub Adventure juni2020
icon-closeClub Adventure juni2020

De leukste tweedehands kinderkledingbeurzen in en om Amersfoort

18 maart 2019
Wist jij dat er in en om Amersfoort veel leuke tweedehands kledingbeurzen voor kinderen zijn? In het voorjaar en najaar is er een hoop moois te scoren voor een prikkie! Wij zetten de leukste markten voor tweedehands kinderkleding en vaak ook speelgoed op een rijtje.
De leukste tweedehands kinderkledingbeurzen in en om Amersfoort
Maak alvast plek in je kasten want je kan weer losgaan op de 2e handskinderkledingbeurs in Schothorst. De markt met unieke kleding is voor groot en klein en vindt plaats op 23 maart.

In Schuilenburg kun je op 23 maart terecht voor tweedehands kinderkledingbeurs en speelgoedmarkt het Klokhuis. Voor jongens en meisjes is er van alles te koop en er is een hoop speelgoed te vinden dat ook op een nieuwe eigenaar wacht. Naast de koffie kunnen kids ook lekker spelen in de buiten speeltuin.

Shop je nieuwe outfit voor de lente of zomer tijdens de voorjaarskledingbeurs bij Sporthal de Camp in Woudenberg. 23 maart ligt er weer een heel assortiment voor je klaar!

Liefhebbers van tweedehandskleding en speelgoed kunnen 6 april struinen langs de 90 verkoopplekken op de beurs fdie twee keer per jaar plaats vindt in Vathorst. Net als afgelopen najaar is de locatie Kruispunt Kerk vlakbij station Vathorst.

Kleding, verkleedkleren, speelgoed, een homemade feestslinger….als het maar voor de kids is. 13 april is de gezellige Tweedehandskinderkledingbeurs het Plein aan de Nijverheidsweg-Noord 40 in Amersfoort. 

Ga lente- en zomerkleren scoren bij Small Small kledingbeurs in Nijkerk. 13 april vindt daar de lente/zomer editie van de beurs plaats. Je vindt er mooie betaalbare kleding van maat 50 tot en met maat 164. Een deel van de opbrengst is bestemd voor het goede doel. 

Nog meer leuke tweedehands kinderkleding-en/of speelgoedbeurzen zetten graag in dit overzicht erbij.

Tip: Deze twee leuke locaties waar je mooie tweedehandskleding kunt scoren voor je kids mogen eigenlijk ook niet ontbreken:

Voor tweedehandsmerkkleding van goede kwaliteit moet je bij Second Lifstyle Amersfoort zijn. Het aanbod is zeer wisselend. Voor volwassenen en voor kinderen. Kids kunnen spelen in het speelhoekje terwijl ouders leuke outfits bijelkaar zoeken.

Bij Fiep Kinderkleding in Bunschoten kun je hippe tweedehands kinderkleding vinden voor iedereen. Het aanbod verandert steeds en wanneer je zoon of dochter uit de kleding is gegroeid kun je het bij Fiep inleveren. 


Veel struinplezier!