Kidsproof blogTerug

Sinterklaastips en meer...

19 november
Er breken spannende tijden aan voor de kids, want Sinterklaas is weer in Nederland! In deze blog staan leuke tips met Sint- en Pieten activiteiten, maar ook gezellige inspiratie om met je hele familie eropuit te gaan.
Sinterklaasactiviteiten en meer...
Pakjestoren
Weet je dat Sinterklaas in de Pakjestoren alle cadeautjes voor de kinderen in Amersfoort bewaart? Maar liefst vier middagen kan je de Pakjestoren bezoeken. Je krijgt er van de Pieten een speciale rondleiding van ca. 20 minuten en je mag helpen pakjes inpakken! 

Een vrolijke Sintvoorstelling
Op 25 november speelt Poppentheater Cassiopeia de vrolijke Sintvoorstelling 'De frats van Hatsefrats'. Heks Hatsefrats probeert het Sinterklaasfeest van de kabouters onmogelijk te maken, omdat zij nooit cadeautjes krijgt. Als dat maar goed afloopt....!

Sinterklaas cadeautip
Wat dacht je van schoentjes voor de eerste stapjes, handschoenen tegen de kou, de nieuwste sneakers of een coole jas! Shop in de unieke NIKE employee store in Hilversum en ontvang 25% Kidsproof korting. Cool toch! 

Hoeve Ravenstein
Zondag 2 december is de glutenvrije Sinterklaasmarkt bij Hoeve Ravenstein in Baarn met een glutenvrije Pepernoten Piet, leuke kinderactiviteiten, een uitgebreide (glutenvrije) mark met lekkere proeverijen en nog veel meer! 

Shop till you drop...
Van 23 t/m 25 november vindt het webshopevent Flavourites Live weer plaats! Met leuke webshops als pop-up shop, foodtrucks, hippe fotoboots, kinderyoga en … de Kidsproof Camping! Neem je vriendinnen en kids mee en shop nu je ticket met korting in de voorverkoop. 

Warme Witte Winter Weken
Vanaf 17 november starten weer de gezellige Warme Witte Winter Weken bij 't Vaarderhoogt. Loop door het nostalgisch winkeldorp in Anton Pieck stijl. Compleet met plein, kerk, fontein, molen, rijen bontgekleurde winkeltjes, smulplein én levende kerststal.  

Beleef een piratenavontuur
Speciaal voor de allerkleinsten viert Aadje Piraatje op 2 december het Sinterklaasfeest bij de Nieuwe Erven. In deze vertelvoorstelling mogen kinderen aan het einde zelf ook meedoen. Kom verkleed als piraat, speel en feest gezellig mee, arrrgh! 

Indoorspeeltuin Plezier
Bij Indoorspeeltuin Plezier in Soesterberg vermaken de kids zich op superleuke speeltoestellen, terwijl jij nog even kunt werken aan één van de vele tafels of gewoon lekker kan bijkletsen. Ook serveren ze heerlijke ontbijtjes en lunchgerechten. 

Subtropisch feestje
Haal je zwembroek of bikini maar uit de kast, want elke laatste vrijdag van de maand is het feest bij Bosbad Putten! In het subtropische zwembad klinken dan de beats van coole muziek. Je kan het ook combineren met je verjaardagsfeestje. Feest je mee?

Schaatsen bij het WinterparadIJs
Vanaf 23 november kun je weer rondjes rijden op de ijsbaan van het WinterparadIJS! Kom heerlijk overdekt schaatsen en chocolademelk drinken. Voor de kleintjes is er een aparte schaatsbaan en zijn er regelmatig supergave schaatsactiviteiten. Haal je schaatsen maar uit het vet!

Sinterklaasintochten op een rij
De stoomboot met Sinterklaas en Pieten aan boort vaart binnenkort Nederland weer binnen en ook dit jaar bezoeken ze weer de regio Amersfoort! Maar wanneer komen ze waar aan? Wij hebben de Sinterklaasintochten in en rondom Amersfoort op een rijtje gezet. 

Nog meer leuke tips voor de maanden november en december vind je in onze uitagenda