Echt leuke uitjes met tieners

7 januari 2024
Van de een op andere dag heb je een echte tiener in huis. Speeltuinen en kinderboerderijen zijn opeens passé. Een wandeling maken is over het algemeen ook niet een idee waar ze warm voor lopen. Zeker als je nog wat jongere kinderen in huis hebt, wordt een uitje bedenken wat voor iedereen leuk is opeens een opgave. Maar het 'bonden' als gezin is juist in deze leeftijdsfase zo belangrijk. Wij hebben voor jou een aantal tips op een rijtje gezet waar je puber ook blij van wordt.
6x leuke uitjes met je puber

The VR Room Amersfoort

Bij The VR Room Amersfoort en Ede kun je, met vrienden of het hele gezin, onder begeleiding van professionele VR Experts kennis maken met waanzinnige ervaringen, verschillende spellen, uitdagingen en super coole escaperooms!  Er zijn meerdere, gave VR Experiences. Stap in een compleet andere omgeving en ga op reis door de wereld van Alice in Wonderland, op ontdekkingstocht in Jungle Quest en nog veel meer!

VR Bedrijfsuitje

Ski-Fun

Sjeezen jouw kids graag van de piste? Neem dan een kijkje bij Ski-Fun. Naast dat indoorskieën en snowboarden een goede voorbereiding is op de wintersport, is het ook nog eens heel leuk om te doen.  Bij Ski-Fun krijg je individuele begeleiding van gediplomeerde leraren. De intensieve training zorgt op een veilige manier voor een snel resultaat! Op een indoorbaan kunnen gevorderden hun techniek verbeteren en tegelijkertijd aan hun wintersport conditie werken. Beginners kunnen snel en veilig de beginselen van het skien of snowboarden leren.

Skicentrum Soesterberg

Ook in Soesterberg kun je je ski- en snowboardskills oefenen. Hier heb je echter ook nog Snowtubes. Snowtubes zijn ”speciaal ontwikkelde” banden waarmee je met duizelingwekkende snelheden tot wel 75 km per uur naar beneden suist in een speciaal daarvoor aangelegde parcours. 

Lasergamen, lasergame, De Blaauwe Arena, Wageningen, Vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, groepsactiviteiten, activiteiten

De Blaauwe Arena

Bij De Blaauwe Arena in Wageningen kun je interactieve, spannende en de meest uitdagende spellen spelen. Leuk voor jong en oud! Van Lasergamen tot Escape rooms, quiz spellen en nog véél meer! Aansluitend een hapje eten? Geen probleem! Het Panorama Restaurant is één deur verder, daar kun je de dag gezellig afsluiten. 

The Circle Veenendaal

Bij The Circle in Veenendaal kun je terecht voor een toffe dag! Ze hebben escaperooms, je kunt er poolen, bordspelletjes spelen en darten. De escaperooms zijn een avontuur waarin jij, als geheim agent, de wereld van de ondergang moet redden. Een unieke beleving die jullie creativiteit, samenwerking en logisch denkvermogen op de proef stelt!

The Maxx | Van der Valk Hotel Veenendaal

The Maxx

In Veenendaal kun je ook The Maxx vinden. Deze plek zit vol leuke en uitdagende indoor activiteiten. Van Karten in elektrische karts tot springen in het Trampoline Park, Lasergamen, Glow in the Dark Midgetgolfen, Poolen, Darten of ontsnappen uit één van de Escape Rooms. 

Weet jij nog meer uitjes die leuk zijn voor jouw tiener? Laat het ons weten via amersfoort@kidsproof.nl

Kijk in onze eropuit categorie voor meer leuke tips om eropuit te gaan.