Landwinkel De Vrolijke GeitTerug naar het overzicht

Een landwinkel vol lekkers, een lammetjesdag en lekker fietsen en wandelen bij De Vrolijke Geit.

In het mooie dorpje Putten kan je Landwinkel De Vrolijke Geit vinden op het erf van de geitenboerderij van familie Dekker. Een winkeltje waar je veel lekkere, verse en zelfgemaakte producten kunt kopen van de geitenboerderij Van de geitenmelk wordt in de kaasmakerij ook heerlijke geitenkaas gemaakt, maar ook de geitenmelk zelf staat in de koeling – gezond en lekker!

Op de geitenboerderij worden er in het lammerseizoen honderden lammetjes geboren. In maart wordt er ieder jaar dan ook een lammetjesdag georganiseerd, waarop je extra kunt genieten van de lammetjes en er allerlei leuke activiteiten voor de kinderen te doen zijn. Daarnaast kun je natuurlijk heel veel producten van de Landwinkel zelf komen proeven!

Landwinkel De Vrolijke Geit is gelegen aan diverse wandel- en fietsroutes, zoals het Klompenpad. Je kunt er de auto parkeren voor een lekkere wandeling of fijne fietstocht. Achter de Landwinkel is een rustpunt ingericht. Schenk een lekker kopje koffie of thee in en in de Landwinkel is er van allerlei lekkers te verkrijgen voor erbij.

Kom jij ook eens deze lekkere producten proeven of een kijkje nemen op de lammetjes dag? Klik op de roze button om naar de website van De Vrolijke Geit te gaan.

Tip; Wij hebben onze 5 favoriete wandelingen, die je gezellig met kinderen kunt lopen op een rijtje gezet. Dus hup, schoenen en jas aan en genieten maar!

De Vrolijke Geit

Klunenweg 4
3882 TK Putten
Openingstijden Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13x verrassende streekmusea

13x verrassende streekmusea

Duik met de hele familie in het verleden tijdens een bezoekje aan een van de streekmusea in provincie Utrecht! We hebben een aantal verrassende locaties op een rijtje gezet. Het aanbod is heel gevarieerd; van magische kasteelkamers tot heksen en klederdracht.

Bekijk het aanbod