Spelen in BronparkTerug naar het overzicht

Het Bronpark is een heerlijke plek in Vathorst om te spelen en te vertoeven.
Het BRONpark heeft een grote waterpartij, mooie bomen, vele mogelijkheden om te spelen. Er zijn wat regels opgesteld om het verblijf in het park voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is het asfalt dat door het park loopt een voetpad. Het is een pad waarop ook veel kinderen spelen. Er mag daarom in het park niet worden gefietst of gebromd. Dit wordt bij de drie entrees van het park op verkeersborden aangegeven.

Er is een fietssluis om het fietsen door het park te ontmoedigen. In het park is weinig verlichting waardoor de fietssluis in het donker niet goed opvalt. Daar wordt een lichtmast geplaatst.

Er is ook een hangbrug naar de eilandjes, een trekpontje, stapstenen, een strandvolleybalveldje, een waterpomp, een uitkijktoren en een jeu-de-boules-bak. Een fijne speelplek dus!

Heerlijk wat drinken en eten en op het terras zitten kan bij Daphne in de Kas

Let op: klimmen op het kunstwerk is gevaarlijk!

En in de winter? Een prachtige plek om te schaatsen.

Meer leuke kinderuitjes vind je op Kidsproof.nl

Bronpark

Victoriameer
3825 AJ Amersfoort
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod