• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Klimbos ErmeloTerug naar het overzicht

Durf jij het aan? Klim langs de hindernissen van parcours The Family of The Jungle!
Door Klimbos Ermelo lopen 7 parcoursen die stijgen in hoogte en moeilijkheidsgraad. De eerste parcoursen zijn The Monkey Madness en The Family (vanaf 1.20m). Je vindt hier 25 uitdagende hindernissen en een kabelbaan van 20 meter!

Heb je al wat meer ervaring? Ga dan op weg in The Shock, The Jungle, The Eagle en The Kick (vanaf 1.30m) er is genoeg uitdaging voor iedereen! The Eagle is het nieuwe zipline-parcours! Hier vind je 5 lange en supersnelle ziplines! Vanaf 1.50 mag je ook in The Peak, dit is met recht het zwaarste parcours van Nederland, de ultieme uitdaging!

Begeleiding
Tijdens het klimmen is het niet verplicht dat er volwassenen meeklimmen met de kinderen. Door ons unieke veiligheidssysteem is dit niet nodig. Wij verzorgen zelf de begeleiding vanaf de grond en helpen waar nodig bovenin.

Wil je als volwassene meeklimmen, wat zeker een aanrader is, dan betaal je hetzelfde tarief als de kinderen. Voordat je zelfstandig het parcours in kan gaan, krijg je eerst instructie over het gebruik van de materialen zodat je veilig kunt klimmen.

Door Klimbos Ermelo loopt een permanente veiligheidskabel waar je altijd aan vastzit, vanaf het moment dat je de vaste grond verlaat tot je hier weer op terug komt.

Meer informatie voor een leuk dagje uit, familie-uitje of kinderfeestje, ga je naar de website van Klimbos Ermelo! Klik door via de roze button.

Locatie: Klimbos Ermelo is dezelfde afslag als camping de Paalberg

TIP: Het meest complete overzicht van uitjes in de regio Amersfoort vind je hier!

Klimbos Ermelo

Drieërweg 125
3852 MA Ermelo
Openingstijden Vanaf €13,50 (afhankelijk van lengte en aantal uur klimmen) Prijs Vanaf €13,50 (afhankelijk van aantal uur klimmen) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod