• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Uitdagende klimparcoursenTerug naar het overzicht

Bij Klimbos Ermelo leggen ze de lat hoog! Ga jij ook naar grote hoogtes? Probeer de deze klimparcoursen
Klimbos Ermelo heeft wel 7 verschillende parcoursen met meer dan 80 diverse hindernissen.

Een van de parcoursen binnen het klimbos is The Eagle, een zipline-parcours met in totaal 5 lange en snelle ziplines! Daarnaast beschikt Klimbos Ermelo over The PEAK, dit parcours is met recht het zwaarste parcours van Nederland te noemen. De hindernissen in dit parcours zijn stuk voor stuk zware fysieke uitdagingen welke enkel zijn weggelegd voor de experts. Opgeven is dan ook geen optie!

Speciaal voor de jongere klimmers is er de Monkey Madness en The Family. Dit parcours is speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen de 1.20m en 1.30m. Op dit parcours zetten zij hun eerste stappen in de wereld van het klimmen, roetsjen en glijden.

Vanaf 1.30m zijn Monkey Madness, The Family, The Shock, The Jungle, The Eagle en The Kick beschikbaar. Deze parcoursen lopen op in hoogte en moeilijkheidsgraad waarbij hindernissen en ziplijnen elkaar afwisselen. Vanaf 1.50m is ook The PEAK te klimmen. Deze parcoursen bieden voor iedereen de ultieme uitdaging! 

Voordat je zelfstandig het parcours in kan gaan, krijg je eerst instructie over het gebruik van de materialen zodat je veilig kunt klimmen. Door Klimbos Ermelo loopt een permanente veiligheidskabel waar je altijd aan vastzit, vanaf het moment dat je de vaste grond verlaat tot je hier weer op terug komt. Als ouder hoef je dan ook niet 'verplicht' mee te klimmen, maar is het wel heel leuk!

Kortom: Klimmen, klauteren, abseilen en roetsjen voor de hele familie!

Klik op de roze website button om naar de website van Klimbos Ermelo te gaan.

Tip; Nooit meer de leukste uitjes missen? Volg ons dan ook op Facebook, Instagram of Twitter.

Klimbos Ermelo

Drieërweg 125
3852 MA Ermelo
Openingstijden zie website Prijs Vanaf €13,50 (afhankelijk van lengte en aantal uur klimmen) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod