Kunsthal KAdETerug naar het overzicht

Kunsthal KAdE organiseert tentoonstellingen over (moderne) kunst.
Kunsthal KAdE organiseert tentoonstellingen op het gebied van (moderne) kunst, architectuur, vormgeving & design en eigentijdse beeldcultuur. KAdE heeft geen eigen collectie, maar is met haar tentoonstellingen op het gebied van moderne kunst en architectuur, naar buiten gericht en open voor impulsen vanuit de hele wereld.

KAdE is een levendige plek met een café en winkel. Naast de tentoonstellingen organiseert KAdE rondleidingen en lezingen.

Voor kinderen en jongeren zijn er verschillende manieren om meer te weten te komen over de kunstwerken en andere objecten bij Kunsthal KAdE. Dat kan door middel van klassikale museumlessen, maar ook door speciale opdrachtenkaarten, kijkwijzers en workshops.

Meer musea vind je op Kidsproof.nl

Kunsthal KAdE

Eemlaan 77
3812 EA Amersfoort
Openingstijden Kijk voor de actuele tijden, prijzen en openingstijden op de website van Kunsthal KAdE Prijs Museumkaart geldig Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod