Bioscoop PathéTerug naar het overzicht

Aan het Eemplein vind je de bioscoop van Pathé met flink wat zalen en mogelijkheden.

E zijn een aantal mogelijkheden speciaal voor kinderen
- Kidscombo
De Kids Combo bestaat uit een drankje zonder prik, zoete of zoute popcorn, zacht snoep en een cadeautje. Kortom, alles wat kleine kinderen heel graag krijgen als ze naar de film gaan.De Kids Combo is verkrijgbaar via de kassa in de bioscoop.

-Familieticket
Wil je voordelig met het hele gezin naar de film? Koop dan het Pathé Familieticket voor slechts € 25,-*! Je kunt dan met 4 personen naar de film in een Pathé bioscoop. Dat is al gauw € 8,- voordeliger dan wanneer je losse tickets zou kopen! Voorwaarde is wel dat er maximaal 2 personen ouder mogen zijn dan 11 jaar.

- Kleuterbioscoop
Wil je kind ook een keertje naar de film? Kom dan naar de Pathé Kleuter Bios! Daar draaien ze speciaal voor de allerkleinsten de allerleukste films, waarbij  het licht niet helemaal uit gaat en ook het geluid wat zachter staat. Bovendien krijg je kind een Pathé Kids Combo, na afloop een officieel diploma en een kleurplaat!

Tot snel in de Pathé Kleuter Bios!

De Pathé Kleuter Bios is voor kinderen van 3-6 jaar. Bij het ticket van € 7,90* is een Kids Combo (of koffie/thee met iets lekkers voor de ouders) inbegrepen. Kinderen krijgen een kleurplaat en een diploma.  *aan de kassa is dit ticket € 1,- duurder.

Kijk ook eens op de site voor wallpapers, kleurplaten, acties en prijsvragen

Pathé Amersfoort

Eemplein 2
3812 EA Amersfoort
Openingstijden Voor actule agenda van de films zie de site. Prijs Zie de site Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod