Pluktuin het PlattelandTerug naar het overzicht

In deze tuin kan je zelf groente, fruit en bloemen plukken, een mand, schaar of mesje ligt al klaar!
Bij pluktuin Het Platteland kun je tot medio november zowel bloemen, fruit plukken als 'vergeten' groenten plukken. Bij het verkooppunt staan krijtborden waarop de groente en fruit vermeld staan, die op het bezoekmoment te oogsten zijn.

Kinderen zijn van harte welkom! Zij plukken wel onder toezicht van (groot)ouders. Voor de kleintjes is er een zandbak met veel speelgoed, maar ook zij mogen zelf plukken.

Van al dat plukken dorst gekregen? Op het terras schenken ze thee, koffie en zelfgemaakte heerlijkheden. Ook kun je er een high-tea nuttigen. 

In de winkel van de pluktuin zie je veel brocante en nostalgie. Iedere eerste zaterdag van de maand is er een themaverkoop. Het aanbod varieert van week tot week: ze hebben antiek, brocante, retro, boerennostalgie, verzamelitems, meubeltjes, verlichting, vintage en retro. 

Kortom, er is veel te plukken, van kleurige bloemen tot lekker sappig fruit, maar je kunt ook gezellig rondstruinen tusen het brocante!

Tip: In de omgeving kun je er prachtig wandelen op de hei.

Pluktuin Putten

Engersteeg
3882 RJ Putten
Openingstijden Van medio mei tot medio november van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur Prijs entree gratis Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13x verrassende streekmusea

13x verrassende streekmusea

Duik met de hele familie in het verleden tijdens een bezoekje aan een van de streekmusea in provincie Utrecht! We hebben een aantal verrassende locaties op een rijtje gezet. Het aanbod is heel gevarieerd; van magische kasteelkamers tot heksen en klederdracht.

Bekijk het aanbod