Poppentheater JodokusTerug naar het overzicht

Kom kennismaken met Kabouter Pip, een lieve heks, Dromelotje of clown Joki bij Poppentheater Jodokus.
Poppentheater en Clownerie Jodokus heeft een eigen ruimte, De Poppenzolder. Dit is een knusse ruimte en daarom uitstekend geschikt voor de allerkleinsten om kennis te maken met kindertheater met poppen. Voor hen zijn er de verhaaltjes van kabouter Pip, een vrolijk mannetje dat heel hoog kan springen. Of de grappige avonturen van de poezen in Het Poezenhuis ….....

Er worden voorstellingen gegeven voor kinderen vanaf 2 jaar. Daarnaast worden er speciale kleutervoorstellingen  gespeeld.

Doordat de groepen vanwege de beperkte ruimte niet zo groot zijn, krijgen de kinderen die uitgenodigd worden mee te doen daartoe volop de gelegenheid. Maar je kunt ook rustig kijken, al dan niet op schoot; heerlijk.

Bij de voorstellingen kunnen de kinderen aan het eind muziek maken waar de poppen op dansen. Een kinderuitje voor klein en groot!

Verder zijn er nog clownsvoorstellingen (met poppen) op De Poppenzolder of op locatie, voor kinderen van 0 tot 100 jaar.

Poppentheater Jodokus

Griendwerkerstraat 52
3828 DD Hoogland
Openingstijden Peutervoorstellingen beginnen om 11.00 uur. Vanaf 10.45 uur kun je met je kindje binnenkomen om vast wat te wennen.

Kleuter- en Clownsvoorstellingen zijn op aanvraag.
Prijs € 4,00 voor peuters, € 5,00 voor kleuters en volwassenen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod