Poppentheater CassiopeiaTerug naar het overzicht

Poppentheater Cassiopeia is een rondreizend poppentheater speciaal voor de hele familie
Al meer dan 25 jaar trekt Marcel Oudenbroek met zijn voorstellingen door heel Nederland. De standplaats is Amersfoort. De verhalen worden gespeeld in een (mobiele) poppenkast of schimmentheater. 

De sprookjesachtige sfeer in zijn voorstellingen ontstaat door het gebruik van muziek en belichting. Interactie met het publiek is een belangrijk element in veel van de voorstellingen. Daardoor is iedere voorstelling toch een tikkeltje anders. 

Op het repertoire staan voorstellingen voor peuters, kleuters en schoolkinderen. Ook volwassenen kunnen nog volop genieten van zijn poppenspel. Kortom: Geschikt voor het hele gezin, de hele familie.

Tijdens het theaterseizoen speelt Poppentheater Cassiopeia regelmatig openbare voorstellingen waar je naar toe kan komen met je verjaardagsfeestje, een logeerpartijtje of gewoon zomaar omdat je poppenspel leuk vindt. Kijk in de speellijst op de website.  Daarnaast speelt Marcel (gecertificeerd Jan Klaassenspeler)  uitsluitend op (jouw) locatie voor elke denkbare (feestelijke) gelegenheid waar ook kinderen aanwezig zullen zijn.

Voor kinderen van 3 t/m 5 jaar worden voorstellingen van ongeveer 30 minuten gespeeld voor kinderen van 5 jaar tot 8 jaar zijn er ook voorstellingen die ongeveer een uur duren. In een ‘ouderwetse’ poppenkast met gordijntjes of mobiele poppenkast.

Nieuw! Kan er om wat voor reden dan ook geen voorstelling op jouw locatie worden gespeeld. Kies dan voor een live gespeelde voorstelling via een Internetverbinding. Het beste en een zeer aantrekkelijk alternatief. Surf naar de site van het poppentheater en vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie? Bel even of klik op de roze button.

Tip: Een voorstelling live gespeeld voor je neus is het leukst. Kan dat niet? Boek dan een live gespeelde voorstelling via een Internetverbinding. Een goed alternatief.
Poppentheater Cassiopeia kan op verzoek cursussen/workshops verzorgen op het gebied van poppenkastpoppen maken, poppenkast leren spelen, poppenspel en poppentheater.

Meer informatie? Bel even of klik op de roze button.

Poppentheater Cassiopeia

Het Hallehuis 69
3823 VH Amersfoort
Openingstijden Kijk voor de actuele tijden en prijzen op de website van Poppentheater Cassiopeia Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod