• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Speelboerderij De HappyfarmTerug naar het overzicht

Bij Speelboerderij De Happyfarm kun je lekker spelen; binnen en buiten volop speelplezier!
Ben je jarig geweest? Of heb je zin om gewoon een middagje te spelen? Kom dan samen met al je vriendjes en vriendinnetjes gezellig spelen in De Happyfarm in Terschuur! Wie durft er van de glijbaan en wie racet het hardst op de trekkers en skelters? Of houd je meer van konijntjes aaien? Voor iedereen is er wel wat leuks te beleven!

Voor de allerkleinsten is er een speciale soft-play ruimte en de grotere kinderen kunnen klimmen en klauteren in de apenkooi of springen op het springkussen.

In de overdekte ruimte kun je lekker klimmen, springen en glijden. Met blokken bouwen en nog veel meer. Op het buitenterrein is o.a. een groot springkussen, kabelbaan en skelters. Onder begeleiding kunnen de kinderen een rondje rijden op één van de pony’s.

Extra: Kom de nieuwe Sklide uitproberen. Met een sleetje roets je van een hele gave glijbaan naar beneden. Superleuk! Wie is er als eerste beneden? 

De Happyfarm Speelboerderij is dé locatie om gewoon gezellig te komen spelen of je kinderfeestje te vieren en ligt aan de rand van Barneveld. Zowel binnen als buiten is er volop speelplezier.

Voor meer info of openingstijden, klik op de roze button.

Speelboerderij De Happyfarm

Dronkelaarseweg 28
3784WB Terschuur
Openingstijden
In de schoolvakanties, van regio midden is Happyfarm vaker open. Voor extacte openingstijden klik op de roze button.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod