Speelboerderij De HappyfarmTerug naar het overzicht

Bij Speelboerderij De Happyfarm kun je lekker spelen; binnen en buiten volop speelplezier!
Kom zowel binnen als buiten spelen bij speelboerderij de Happyfarm in Terschuur vlakbij Barneveld!

Heb je zin om gewoon een middagje te spelen of ben je jarig geweest? Kom dan samen met al je vriendjes en vriendinnetjes gezellig spelen in De Happyfarm in Terschuur! Wie durft er van de glijbaan en wie racet het hardst op de trekkers en skelters? Of houd je meer van konijntjes aaien? Voor iedereen is er wel wat leuks te beleven!

Voor de allerkleinsten is er een speciale soft-play ruimte en de grotere kinderen kunnen klimmen en klauteren in de apenkooi, springen op het springkussen of een ballendouche nemen.

In de overdekte ruimte kun je lekker klimmen, springen en glijden. Met blokken bouwen en nog veel meer. Op het buitenterrein is o.a. een groot springkussen, kabelbaan en skelters. Onder begeleiding kunnen de kinderen een rondje rijden op één van de pony’s.

Extra: En ze hebben iets leuks buiten! De Happy Hopper! Spring, hop en vlieg naar de andere kant, maar ook de ballendouche. Je krijgt nl. een heerlijke douche met ballen! Kom je ook snel spelen?
 
De Happyfarm Speelboerderij is dé locatie om gewoon gezellig te komen spelen of je kinderfeestje te vieren gelegen aan de rand van Barneveld. Zowel binnen als buiten is er volop speelplezier. Vooraf wel even reserveren. Dit kan online of even naar de Happyfarm bellen. 

Voor meer info of openingstijden, klik op er roze button.

Tip: Superleuk! Je kunt ook bij De Happyfarm je verjaardsagsfeestje vieren. 

Speelboerderij De Happyfarm

Dronkelaarseweg 28
3784WB Terschuur
Openingstijden
In de schoolvakanties, van regio midden is Happyfarm vaker open. Voor extacte openingstijden klik op de roze button.
Prijs Kijk voor de actuele prijzen op de website van Happyfarm Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs