• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Zelfverdediging - Krav MagaTerug naar het overzicht

Wil jij zelfverzekerder worden en leren opkomen voor jezelf? Doe dan mee met Zelfverdediging!
Tijdens de lessen Zelfverdediging - Krav Maga wordt gewerkt aan je besef van eigenwaarde, grenzen stellen, een zelfverzekerde houding en praktische en eenvoudige fysieke zelfverdedigingsvaardigheden.

Kinderen wordt geleerd hoe ze zichzelf kunnen bevrijden uit de meest voorkomende aanvallen op straat. Te denken valt aan grepen om de pols, de keel, het middel en het hoofd. Daarnaast leer je een aantal technieken die je aanvaller voor een korte tijd uit zal schakelen zodat je kunt vluchten naar een veilige locatie om vervolgens hulp in te schakelen. Alle technieken gaan uit van een tegenstander die groter en sterker is dan jijzelf.

Door regelmatige training zullen de kinderen werken aan een gezonde fysieke ontwikkeling (motoriek, conditie, reactievermogen, kracht, concentratie, balans, controle) en er wordt binnen een veilige omgeving gewerkt aan de ontwikkeling van zelfvertrouwen, zelfbeheersing, zelfrespect en het respecteren van andere kinderen.

Locatie: Sportschool Krav Maga Nijkerk Oude Barneveldseweg 65 te Nijkerk

Je mag zelf bepalen of je 1 of 2 keer in de week wilt trainen!

Proefles:
Iedereen is van harte welkom om een gratis en vrijblijvende proefles te volgen. Aanmelden voor een proefles kan via www.standstrongselfdefence.nl

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op.

Stand Strong Selfdefence - Krav Maga Nijkerk

Oude Barneveldseweg 65
3862 WX Nijkerk
Openingstijden Dinsdag van 17.00 tot 18.00 uur 
Woensdag van 14.45 tot 15.45 uur en van 16.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 12.00 tot 13.00 uur
Prijs € 25,00 per maand Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod