• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Lekker naar de film bij VueTerug naar het overzicht

Heb je niks anders te doen, regent het of heb je juist iets te vieren? Naar de film is altijd leuk!
Vue Cinemas is vooruitstrevend op het gebied van film, comfort, gastgerichtheid en beeld en geluid. Vue Cinemas heeft diverse vestigingen in Nederland waaronder in Amersfoort.

Films
Elke dag vind je hier actuele leuke films voor het hele gezin. Voor een huidig overzicht van alle films en tijden kijk je op de site van Vue Amersfoort. Houd er rekening mee dat het filmaanbod en de aanvangstijden per week kunnen verschillen. Iedere maandag wordt het filmprogramma voor de nieuwe speelweek samengesteld. 

Speciaal voor kids
Behalve familiefilms voor het gehele gezin hebben ze ook de Mini Mornings: films voor de allerkleinsten, die misschien zelfs voor het eerst naar de bioscoop gaan! De lichten staan gedimd en het geluid staat zachter. 

Over de bioscoop
Vue Amersfoort aan de Snouckaertlaan 38 is in april 2018 verbouwd. De foyer is opgeknapt en ouders kunnen gezellig wat eten en drinken aan de bar of aan van de tafels terwijl de kinderen genieten van de Kidscombo. Een film kijken wordt een hele beleving want élke zaal is geheel voorzien van DeLuxe stoelen. Heerlijk relaxed met je benen omhoog een film kijken. Ook kan je er je kinderfeestje vieren. 

Parkeren
Bij Vue Amersfoort kun je een kortingskaart voor Q-Park Mondriaan kopen. 4 uur parkeren voor €6,-.

Klik voor de films, trailers en tijden op de roze button.

Tip: Liever iets anders doen dan naar de film? Kijk in onze Uitagenda!

Vue Cinemas

Snouckaertlaan 38
3811 MB Amersfoort
Openingstijden Zie roze websitebutton Prijs Zie website Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

24x Zomervakantie-uitjes door heel Nederland

24x Zomervakantie-uitjes door heel Nederland

Wij hebben 24 extra leuke uitjes door het hele land voor je verzameld. Voor als je een keer een dagje verder weg wilt. Of op vakantie bent in eigen land. Met deze tips vliegen de zes weken schoolvakantie zo voorbij!

Bekijk ze hier allemaal!