• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Helene UnlockedTerug naar het overzicht

Beleef een fictieve reis door heden, verleden, natuur & cultuur tijdens deze escape rally!
HELENE UNLOCKED speel je lopend in historisch Ede, Lunteren, Harskamp en Otterlo. Je verplaatst je met de auto tussen deze pittoreske plekken. Ondanks de digitale component zijn jullie lekker bezig in de openlucht. Het is een echt teamspel. Alle teamleden dragen bij aan de oplossing van deze uitdagende game. Je speelt op je smartphone en ontrafelt met jouw team het mysterie.

Speel je HELENE UNLOCKED als gezin? Er zijn opdrachten waar kinderen goed in zijn en uitdagende puzzels voor volwassenen!

Over de escape rally
Grote droogtes bedreigden de Veluwe. Bosbranden lagen op de loer. Niet alleen de natuur van de Hoge Veluwe was in gevaar, maar ook de kunstschatten van het Kröller-Müller Museum.

Gelukkig heeft Helene Kröller-Müller, oprichtster van het gelijknamige museum, met haar vooruitziende blik een schuilkelder laten aanleggen. De waardevolle kunstcollectie ligt daar tijdelijk opgeslagen. Aan beveiliger Selim de taak dit te bewaken.

Maar Selim heeft een probleem: De droogte is voorbij en binnenkort opent Koningin Máxima de nieuwe tentoonstelling. Alleen de kelder gaat niet meer open! Hij heeft jouw hulp nodig. Ga mee naar de favoriete plekken van Helene Kröller-Müller en help Selim met het openen van de schuilkelder door puzzels op te lossen en codes te kraken op historische locaties in Ede, Otterlo, Harskamp en Lunteren.

Meer informatie over Helene unlocked? Klik dan op de roze button!

Tip: Kijk voor nog meer leuke uitjes ook eens op onze eropuit-pagina!

Bezoek Ede


Ede
Openingstijden Dagelijks van 1 juli t/m 12 juli Prijs HELENE UNLOCKED kost 15 euro per team (betaling via Ideal) en speel je op je eigen smartphone. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

24x Zomervakantie-uitjes door heel Nederland

24x Zomervakantie-uitjes door heel Nederland

Wij hebben 24 extra leuke uitjes door het hele land voor je verzameld. Voor als je een keer een dagje verder weg wilt. Of op vakantie bent in eigen land. Met deze tips vliegen de zes weken schoolvakantie zo voorbij!

Bekijk ze hier allemaal!