Boerderij de BoterbloemTerug naar het overzicht

Kom gezellig overnachten en spelen bij de boer op Boerderij de Boterbloem!
Boerengolfen, ontsnappen uit een escape room, overnachten op een gezellige camping of bed & breakfast, je kinderfeestje vieren of dieren aaien? Het kan allemaal bij Boerderij de Boterbloem in Amerongen.

Op het boerenbedrijf vind je melkvee, een pony, kippen, geitjes, schapen en hangbuikzwijntjes. Maar deze boerderij biedt meer! Lekker overnachten op de camping bij de boer. Wil je iets meer luxe? De Boterbloem beschikt ook over een mooie bed & breakfast! Per 1 april 2020 kun je ontsnappen uit een escape room, ga je voor grootmoeders geheim of de slapende boer Leo? Kom een potje boerengolven in de weilanden van de Boterbloem of spelen in de speeltuin of supercoole speelhal! Vier jouw kinderfeestje bij Boerderij de Boterbloem! Het beloofd een écht boerenfeest te worden met leuke activiteiten!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Meer inspiratie voor een supertof kinderfeestje? Neem een kijkje in de rubriek Kinderfeestjes!

Boerderij de Boterbloem

Amerongerwetering 2
3958 MD Amerongen
Prijs Klik op de roze websitebutton voor tijden, beschikbaarheid en prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Startweken

Startweken

Schilderen, toneelspelen, dansen of een instrument bespelen. Kinderen kunnen zich weer opgeven voor proeflessen, presentaties & workshops tijdens de Startweken (7-19 sep.) van Scholen in de Kunst in Amersfoort en Leusden.

Naar het aanbod!