• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

De MosselTerug naar het overzicht

Overnachten, wandelen en spelen op een unieke plek? Kom langs bij Boerderij en Theeschenkerij Mossel!
Boerderij en theeschenkerij Mossel is een prachtige hoeve temidden van het landgoed ‘Planken Wambuis’. De perfecte plek voor de mooiste fiets- en wandelroutes.

Of je nu op zoek bent naar een mooie plek om te overnachten, wandelen, spelen of lunchen. Bij Boerderij en Theeschenkerij Mossel zit je goed! Neem ook een kijkje bij de schaapskooi en bewonder lieve lammetjes en schaapjes. Geniet samen van de natuur! 

Tijdens de lockdown is er een koffie to go punt en kun je er terecht voor een koffie, thee, warme chocomelk of een lekkernij

Je kan Theeboerderij Mossel alleen met de fiets, te voet of te paard bereiken. Voor gasten die overnachten kunnen via de aangegeven route parkeren bij de locatie.

Praktisch
Parkeren kan op de parkeerplaatsen langs de N224 (Verlengde Arnhemseweg) en N310 (Harderwijkerweg. Of zet de auto neer bij restaurant Planken Wambuis (deze is nu tijdelijk gesloten). Wandel vanaf daar naar de Theeboerderij (dit is ongeveer 45 minuten).

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Ontvang onze nieuwsbrief vol leuke tips, inspiratie en uitjes in je mail!

Boerderij en Theeschenkerij Mossel

Mosselseweg 2
6731 SK Otterlo
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod