Speeltuin Boerderij PretTerug naar het overzicht

Boerderij Pret in Ermelo is een in & oudoor speeltuin waar je ook het boerderijleven kunt ervaren.
Lekker spelen in het ballenbad, springen in het trampolinepark, of stoer klimmen op en door de klimnetten. Kruipen door de gangenstelsels en tunnels, of gierend suizen van de rodelbaan. Bij Boerderij Pret kun je voor een actief kinderuitje prima terecht!

Voor de allerkleinsten tot 4 jaar is er een softplayhoek met een eigen ballenbak. Terwijl de kinderen op onderzoek uitgaan, kun jij rustig genieten van een hapje en drankje in een sfeervolle omgeving. Vanaf je zitplaats kun je de kinderen goed in de gaten houden.

Voor kids is het arrangement 'Boeren met de Boer' ook een aanrader. De kinderen krijgen met dit arrangement een kijkje in het leven op de boerderij. Super interessant en leuk. In de zomer wordt op Boederij Pret ook het maisdoolhof geopend. 

Het is ook mogelijk met de huifkar met tractor ervoor een rit te maken door de omgeving.

Tip: Bij Boerderij Pret kun je ook Lasergamen in de boerderijschuur.  Dit is zowel voor volwassen en kinderen vanaf 7 jaar.

 

Boerderij-Pret

Oude Telgterweg 251
3853 PG Ermelo
Openingstijden Woensdag - Vrijdag van 10.00-18.00 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod