Bosbessen plukkenTerug naar het overzicht

Gek op blauwe bessen? Ga ze zelf plukken bij bosbessenkwekerij De Pollekamp in Ermelo!
Bij bosbessenkwekerij De Pollekamp is een gezellig bosbessenpaviljoen aanwezig waar je in juli en augustus terecht kan voor de zelfpluk van Blauwe bessen. Lekker om zo op te eten maar ook om er heerlijke jam of sap van te maken.

In de landwinkel krijg je een plukemmertje mee en op een aangewezen veld kunt je dan plukken zoveel je wilt. Als je genoeg heeft kunt je het emmertje in de landwinkel laten wegen. De prijs bedraagt €4,50 per kilo.

Op de website van de De Pollekamp staan veel recepten van andere producten of gerechten waarin je de bessen kunt verwerken. Blauwe bessen kan je goed invriezen zodat je er het gehele jaar van kunt genieten.

In het bosbessenpaviljoen zijn verder allerlei (streek-) producten te koop waar de bessen in zijn verwerkt zoals jam, sap, thee, bier, wijn, bessen op brandewijn, honing, etc. Tevens kun je er terecht voor leuke en niet-alledaagse cadeautjes, en pakketjes die je zelf kunt samenstellen. LET OP: Pinnen is niet mogelijk!

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie.

Tip: Scones met bosbessen, Lekker bij de thee of bij het ontbijt!

Bosbessenkwekerij De Pollekamp

Watervalweg 98
3851 VD Ermelo
Openingstijden Vanaf laatste dinsdag van juni t/m eerste zaterdag van september:
Dinsdag t/m Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur
Prijs Zelf bosbessen plukken: €4,50 per kilo Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13x verrassende streekmusea

13x verrassende streekmusea

Duik met de hele familie in het verleden tijdens een bezoekje aan een van de streekmusea in provincie Utrecht! We hebben een aantal verrassende locaties op een rijtje gezet. Het aanbod is heel gevarieerd; van magische kasteelkamers tot heksen en klederdracht.

Bekijk het aanbod